До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тренд: літні плащі для прохолодних вечорів

Погода влітку може постійно змінюватися: від спекотних сонячних днів до похмурих і прохолодних. У період нестабільного температурного режиму варто згадати про літні плащі, які врятують від вітру або вкриють від дощу. У сезоні весна-літо 2019 дизайнери подбали не лише про зовнішній вигляд модниць, але і не забули про їхній комфорт. У центрі уваги: утилітарні моделі, схожі на уніформи робітників, напів прозорі варіанти, плащі всіх барв веселки, струмливі пари складного крою і блискучі моделі.

Фото: Vogue Britain
Утилітарні моделі

Замість класичних тренчів дизайнери цього літа звертають нашу увагу на утилітарні моделі плащів всіх відтінків бежевого. Так, вільні лаконічні плащі довжини максі або міді стануть чудовою парою як базовим сукням і сандалям Valentino, так і штанам-карго, плетеним сандалям і жилетці, доповненій функціональними кишенями Alberta Ferretti.

Реклама
Salvatore Ferragamo весна-літо 2019
Valentino весна-літо 2019
Alberta Ferretti весна-літо 2019
З PVC-матеріалу

У період дощів найкраще озброїтися плащем з непромокального PVC-матеріалу. Стильні напів прозорі моделі з контрастними накладними кишенями можна знайти у Fendi, цукерковий рожевий варіант – у колекції Kate Spade, а романтичний пудровий плащ з капюшоном – у Escada.

Fendi весна-літо 2019
Kate Spade весна-літо 2019
Escada весна-літо 2019
Всі кольори веселки

Жовтий, зелений, блакитний, червоний, помаранчевий цього літа дизайнери представили плащі всіх кольорів веселки і на будь-який смак. Так, Tibi зробили ставку на яскраво-синій габардиновий тренч, Jeremy Scott створили зелений, практично неоновий, шкіряний плащ, а Carolina Herrera представили елегантне полегшене жовте пальто, прикрашене квітковими аплікаціями з кристалів.

Carolina Herrera весна-літо 2019
Tibi весна-літо 2019
Jeremy Scott весна-літо 2019
Струмливі

Під час збирання валізи у подорож насамперед потрібно покласти туди полегшений струмливий плащ, що стане в нагоді прохолодним літнім вечором. Універсальний молочний колір чудово доповнить як етнічний ансамбль Chloé, так і плісировані сукні Burberry під час ділових поїздок.

Burberry весна-літо 2019
Chloe весна-літо 2019
З блиском

Якщо набридли монохромні матові плащі, цього літа є можливість додати сяйва і блиску. Roberto Cavalli пропонують проводжати останній місяць літа та зустрічати осінь в ефектному сріблястому плащі довжини міді, No.21 в персиковому варіанті з лакованої шкіри, а Tibi в блискучому тренчі кольору молочного шоколаду.

Roberto Cavalli весна-літо 2019
No.21 весна-літо 2019
Tibi весна-літо 2019

Vogue.ua зібрав 10 плащів для прохолодних вечорів, які стануть у нагоді цього літа.

<b>летние плащи</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.