До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: наймодніші джинси цього літа

Раніше ми розповідали про наймодніші сукні, спідниці та штани сезону весна-літо 2020. Продовжуємо серію цих матеріалів розповіддю про найкращі джинси — базовий і позасезонний елемент гардероба. Stretstyle-зірки не перестають демонструвати стильні джинси на вулицях головних столиць моди. Цього літа серед актуальних варіантів: джинси-банани, "варені" моделі, натхнені естетикою 80-х років, джинси з незвичними вирізами, кольорові пари, а також джинси-кльоші й прямі варіанти. Vogue.ua зібрав шість головних трендів і показав, як їх носять модниці цього літа.

Streetstyle
Джинси-банани

Цього літа знаковий крій 80-х років з’явився не тільки на модних штанах, але й прикрасив джинси. Головні ознаки джинсів-бананів, за якими їх можна відрізнити від інших пар: висока посадка, додатковий об’єм у стегнах, вузькі щиколотки, а також зборочки й цікава кокетка. Streetstyle-активістки люблять носити їх з укороченими топами й маскулінними жакетами, комбінувати з квітчастими блузами й базовими сорочками. Такі джинси мають добрий вигляд як з підбором, так і під плаский хід.

Реклама

<b>джинсы slouchy</b>

1980-ті

"Варений" денім цього сезону обов’язково має з’явитися в літньому гардеробі. Якщо раніше модницям доводилося добряче постаратися, щоб отримати модну новинку з неоднорідним забарвленням і незвичайними візерунками, то тепер дизайнери пропонують вже готові рішення "варених" джинсів. Так, модниці охоче підхопили цей вінтажний тренд, приміряючи розслаблені блакитні моделі з візерунками в техніці tie-dye, а також джинси з кольоровим забарвленням. Наймодніші моделі можна знайти в колекціях Alberta Ferretti, Balmain і Christian Dior.

<b>джинсы варенки</b>

З незвичними вирізами

Найсміливіші модниці вибирають у цьому сезоні джинси з незвичайними вирізами на стегнах і талії. Так, на зміну рваним моделям прийшли джинси з ефектними фігурними розрізами. Шанувальниці незвичайних рішень точно оцінять цей цікавий тренд. Такі моделі джинсів належать до низки "statement" речей, яким віддають перевагу модниці Парижа, Нью-Йорка, Мілана й Лондона. Цього літа є можливість встигнути спробувати вдягнути стильні джинси з незвичними вирізами близько стегна.

<b>джинсы вырезы</b>

Джинси-кльоші

Ідеально скроєні джинси-кльоші — незамінна річ у гардеробі. Такі моделі видовжують ноги, підкреслюють талію й візуально моделюють фігуру. Ще в 70-х модниці полюбляли цей тренд, серед яких особливо виділялася Джейн Біркін. Так, вона вдягала розкльошені джинси з базовими білими футболками й лляними сорочками, у такий спосіб демонструючи, як їх можна носити. Цього літа сучасні модниці згадали про вінтажний тренд і почали пропонувати нові стилістичні рішення.

<b>джинсы клеш_1</b>

Прямі

Джинси прямого крою з високою талією як і раніше популярні серед streetstyle-активісток головних столиць моди. Дівчата цього літа роблять ставку на сині пари з необробленими краями, підвертають джинси близько щиколоток і вдягають моделі, декоровані пір’ям. Такі джинси найкращий вигляд мають з гостроносими туфлями й мюлями, а також слугуватимуть ідеальною парою повсякденному дрес-коду.

<b>джинсы прямые</b>

Кольорові

Якщо ви маєте в гардеробі кольорові джинси, то саме час почати їх носити знову. Цього літа модниці пропонують одягати як білосніжні моделі, так і джинси всіх кольорів веселки — від яскраво-жовтого до зеленого відтінків. Поєднувати такі моделі дівчата пропонують з контрастними жакетами, ніби знятими із чоловічого плеча, а також із шовковими блузами й в’язаними кардиганами для прохолодної погоди.

<b>джинсы цветные</b>
Цветные джинсы

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.