До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стиль мілітарі в чоловічих колекціях весна-літо 2021

Новий сезон повернув стиль мілітарі на чільну позицію в чоловічій моді. Дуже популярний в 80-х роках минулого століття, військовий стиль об'єднує елементи, запозичені з військової форми армій різних країн і епох. Його основні особливості щільні матеріали, багато кишень, камуфляжний принт, а також забарвлення, властиве формі піхотних військ хакі, пильно-коричневий, сірий. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими чоловічими образами у стилі мілітарі, представленими в колекціях весна-літо 2021.

Juun.J
Y/Project
Lemaire

Сучасні модні віяння диктують нові правила стилізації: об'ємні комбінезони з накладними кишенями болотного відтінку найефектніший вигляд матимуть у поєднанні з шовковою сорочкою, одягненою під низ — надихнутися можна колекціями Y / Project і Juun.J. Ансамбль з бавовняної сорочки і штанів-карго краще поєднувати з тканинними снікерсами, як у Lemaire. Любителям принтів сподобаються образи, презентовані Celine Homme, Etro і Phipps. У своїх колекціях бренди наполягають: не варто дотримуватися застарілих модних правил, де у вбранні має бути лише один яскравий принт. Так, Еді Сліман поєднує камуфляж з хижим анімалістичним принтом, а Кін Етро – з чуттєвим флористичним забарвленням на шкіряних сумках. Джонатан Андерсон зробив ставку на кейп, виконаний у стилі печворк — такий "клаптевий" верхній одяг буде доречним як для повсякденних образів, так і для вечірніх виходів.

Реклама
Celine Homme
JW Anderson
Etro
Phipps

Vogue.ua зібрав 10 найкращих елементів гардероба в стилі мілітарі, які можна носити вже зараз.

<b>стиль милитари Man предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.