До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Срібло — великий тренд у колекціях осінь-зима 2022/2023

Металік – фаворит серед колекцій брендів уже кілька сезонів поспіль. Цієї осені дизайнери, як і раніше, продовжують надихатися темою футуризму, пропонуючи вибирати образи у відтінках срібла – від металізованої шкіри до ніжного шовку. Додати блиску у свій гардероб бренди пропонують не лише за допомогою одягу, а й завдяки срібному взуттю та аксесуарам, ніби з майбутнього. Як саме вписати цей модний тренд у свій гардероб, ми покажемо в цьому матеріалі.

Dolce & Gabbana
Одяг

Одяг з ефектом металік, що нагадує шарудливу фольгу від цукерок найефектніший тренд цієї осені, який можна носити як увечері, так і вдень. Відтінки рідкого срібла, платини та білого золота можна зустріти у колекціях багатьох брендів. Так, Alberta Ferretti запропонували комбінувати срібний светр у парі з широкими вовняними брюками та дублянкою, MSGM показали блискучу сукню-сітку, а Commission продемонстрували, як можна носити шовкове slip-dress з теплим трикотажем та грубими черевиками у холодну погоду.

Реклама
Alberta Ferretti
MSGM
Commission
Взуття

Взуття в металевих відтінках з'явилося в колекціях брендів минулої зими, відразу полюбившись модним інфлюєнсерам. Цього ж сезону тренд на срібні черевики, ботильйони, ботфорти, босоніжки та туфлі лише зміцнив свої позиції серед колекцій дизайнерів. Couregges зробили ставку на чоботи вище коліна з гладеньким дзеркальним покриттям, Jil Sander освідчилися в любові мюлям з квадратним мисом, а Loewe запропонували босоніжки з великим бантом, що нагадують подарункову упаковку.

Couregges
Loewe
Jil Sander
Сумки

Якщо ви не готові поки що носити одяг у металевих відтінках, ви сміливо можете почати з невеликих аксесуарів, які не набриднуть вам за один раз. Так, придивіться до блискучих срібних сумок, які додадуть відчуття свята до будь-якого повсякденного ансамблю. Це може бути культова овальна сумка у Coperni у новому металізованому відтінку, величезний шопер-мішок Khaite на щодень або аксесуар із м'якої шкіри з блиском Acne Studio.

Khaite
Coperni
Acne Studio

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.