До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сучасні корсети в колекціях дизайнерів сезону осінь-зима 2019/2020

У новому сезоні осінь-зима 2019/2020 на модні подіуми повернулися корсети. Тепер цей сексуальний елемент спідньої білизни дизайнери пропонують демонструвати оточенню, а не приховувати під багатошаровими образами. У нових колекціях з'явилися зухвалі шкіряні варіанти, провокаційні мереживні моделі, утилітарні та елегантні корсети. Серед брендів, що представили сучасні інтерпретації корсетів: Saint Laurent, Chalayan, Dion Lee, Sacai, Etro, Olivier Theyskens та інші.

Chalayan осінь-зима 2019

Корсети давно перестали асоціюватися з образами легковажних дівчат. Зараз цей елемент гардеробу можна одягнути як на світську вечірку, так і з'явитися в такому на роботі в межах офісного дрес-коду. Головне – вибрати правильний корсет, який не лише візуально зменшить талію і зробить фігуру привабливішою, але і додасть образу жіночності. Так, у щоденних образах можна поєднувати бавовняний корсет з вільною білою сорочкою, як це роблять Dion Lee. А для сміливого вечірнього образу варто вибрати напів прозорий чорний корсет Olivier Theyskens у парі з елегантними штанами із завищеною талією.

Реклама
Dion Lee осінь-зима 2019
Olivier Theyskens осінь-зима 2019

Сучасні корсети можуть мати не лише ніжний чи сексуальний вигляд, але і практичну роль. Прихильниці утилітарного стилю вподобають функціональні корсети Sacai з великими накладними кишенями, які можна використовувати замість маленької сумки, аби залишити руки вільними. Саме за такими корсетами полюють героїні streetstyle-хронік. А дівчата, які воліють елегантний одяг з елементами вікторіанської епохи і стилю панк, божеволітимуть від колекції Etro. Дизайнерка Вероніка Етро для сезону осінь-зима 2019/2020 представила шовкові сукні, щільно затягнуті за допомогою тканинних корсетів, які доповнила грубими черевиками і колготками в дрібну сіточку.

Etro осінь-зима 2019
Sacai осінь-зима 2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.