До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шоколадна спокуса: 5 образів модного коричневого кольору

Всі відтінки бежевого вже зазначені в головних тенденціях сезону весна-літо 2019, але освоювати гру півтонів можна почати вже зараз, з озброєнням не менш красивою і багатогранною коричневою палітрою.

І знову 1970-і

Втомилися від зухвалості 1980-х? Можна звернутися до іншої модної епохи – більш спокійні і розслаблені сімдесяті неможливо уявити без всіх відтінків коричневого. Цього сезону їх у свою колекцію тонко додав П'єрпаоло Піччоллі, креативний директор Valentino.

Реклама
Сукня Valentino, чоботи The Row, сумка Staud, помада Pat Mcgrath
Пара року

Скільки в середньостатистичному офісі можна зустріти брючних чорних або сірих костюмів? Так чому б не розбавити їх не менш формальним, але значно м'якшим, коричневим відтінком. До пари шоколадній двійці можна взяти абсолютно базові речі на зразок білосніжної блузи, черевиків на шнурівці і сумки глибокого коричневого кольору.

Костюм-двійка Connolly, черевики Givenchy, сумка Chloe, блуза Raey
Мінімалістичний вибір

Пора переглядати модний глянець 1990-х. У круїзній колекції Prada дизайнер бренду Міучча Прада згадала про це важливе для її модного Будинку десятиліття і показала на подіумі речі мінімалістичні і акуратні. Темно-коричнева спідниця до підлоги підкорила тоді не одне fashion-серце.

Спідниця Prada, блуза Supriya Lele, босоніжки Sergio Rossi, сумка Wai Wai
Преппі-шик

Ріккардо Тіші своєю дебютною колекцією для Burberry повернув натуральну гаму відтінків – від екрю до чорного шоколаду. Хороша ця гама і для образу в стилі преппі: спідниця в складку, лофери на підборах і акуратний светр працюють як разом, так і соло.

Светр Allude, боді Wolford, спідниця Burberry, лофери Valentino
Несподіваний дует

Чорний і коричневий – ці кольори рідко поєднують разом, але чому б не зробити це в новому році. Не менш практично, ніж класичний total black, але значно глибше і цікавіше.

Пальто Balenciaga, сумка Marine Serre, черевики Prada і сукня Loewe

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.