До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Shine bright: мерехтливі сукні для першої вечірки після карантину

Якщо всі серіали вже переглянуто, книги прочитано, рецепти опановано, а тренування пройдено, саме час помріяти про образи, які стануть першими після карантину й дадуть змогу сповна насолодитися першим літнім коктейлем поза домівкою. Сезон весна-літо 2020 подарував нам багато барвистих трендів, але, мабуть, найяскравішим з них з повним правом можна вважати сукні з мерехтливих струмливих тканин.

Реклама

У поточному сезоні дизайнери представили безліч варіантів блискотливих суконь: від міні до максі, з вирізами й декольте, плісировані, як у колекції Oscar de la Renta, і екстраоб’ємні, як у Balenciaga. Бруно Сіалеллі, креативний директор бренду Lanvin, продемонстрував сукні до підлоги з актуальним ефектом деграде, французький модний Дім Rochas показав сукню у відтінку рідкого золота, а Еді Сліман у колекції Celine зробив ставку на розсипи леліток і стеклярусу.

<b>sparkling show</b>
Платья из мерцающих тканей в коллекциях весна-лето 2020 фото

Vogue.ua зібрав 10 суконь з мерехтливих тканин для перших посткарантинних вечірок цього літа.

<b>sparkling products</b>
Платья из мерцающих тканей весна-лето 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.