До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Що вдягнути в офіс восени: 5 модних ідей

Вересень римується із закінченням літніх канікул. Це саме той час, коли потрібно оновити свій гардероб і приготуватися до осіннього сезону. У центр уваги потрапляють бежеві тренчі, масивні лофери з білими шкарпетками, спідниці плісе і трикотажні жилети, брючні костюми, спідниці-олівці і туфлі. Усі ці речі відповідають трендам сезону осінь-зима 2023/2024, до того ж їх можна віднести як до повсякденного дрескоду, так і до ділових зустрічей. Ми зібрали для вас 5 модних ідей, що вдягнути в офіс восени.

Яскрава сукня

Замість сірого, бежевого або чорного плаття, зробіть ставку на яскравий синій колір, який точно підноситиме ваш настрій у негоду. Зараз ви можете комбінувати його з туфлями або чоботами-"шкарпетками", а коли стане прохолодно, поєднувати його з верхнім одягом, як-от тренч нейтрального кольору або обʼємне пальто з вовни. Щоб завершити образ, додайте аксесуари на кшталт сумки-тоута чи місткої моделі через плече.

Реклама

Джинси і краватка

Денім — це такий базовий і універсальний матеріал, який навіть можна одягнути в офіс, правильно стилізувавши. Так, спробуйте замість брючного костюма вдягнути сині прямі джинси, поєднавши їх із блакитною сорочкою, ідеально скроєним жакетом і краваткою, яка є великим трендом сезону осінь-зима 2023/2024. року. Внаслідок у вас вийде повсякденне і стримане вбрання з нотками офісного стилю.

Сучасний костюм

Є модниці, які вже засмучені думками про те, що доведеться носити класичні чорні костюми. Спробуйте сучасніший варіант, такий самий стриманий, як і чуттєвий: м’який жакет, що залишається розстебнутим, аби показати топ або бралет, широкі штани та лаковані мюлі. Укомплектуйте свій вихід срібними сережками, протисонцевими окулярами й місткою сумкою для зберігання всіх необхідних речей.

Шкіряний блейзер + трикотажна сукня

Судження про те, що шкіряні речі не пасують до офісного стилю, давно лишилися в минулому. Наразі шкіряні блейзери можуть скласти конкуренцію вовняним моделям. Цієї осені комбінуйте шкіряний жакет маскулінного крою з елегантними трикотажними сукнями в довжині міді та чоботами до колін.

Квіткова прикраса на шию

Квіткові прикраси — найгучніший літний тренд 2023 року, який сміливо можна забрати у свій осінній стиль. Носіть чокери з бутонами троянд у парі з брючними двійками чи класичними жилетами і джинсами або шовковими спідницями.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.