До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шахова клітинка — модний принт сезону осінь-зима 2021/2022

У цьому сезоні осінь-зима 2021/2022 дизайнери особливо полюбили принти. Квіткові мотиви, ромби, тваринні візерунки, клітинка тартан і принц Вельський посіли центральні позиції в колекціях, але особливу увагу бренди приділили принту "шахівниця". Цей пустотливий чорно-білий візерунок заявив про себе ще цього літа, але остаточно полюбився дизайнерам в осінньо-зимовому сезоні. Чи то свою частку вніс гучний серіал "Хід королеви", чи то на карантині дизайнери вирішили спробувати свої сили в інтелектуальній грі, але факт залишається фактом — речі з квадратним шаховим орнаментом стали ґітом цієї осені.

Daniel W.Fletcher

Класична шахова клітинка — самодостатній принт, який чудовий сам собою і не потребує додаткових акцентів. Щоб урівноважити цей ефектний візерунок, додайте однотонних речей своєму образу. До прикладу, носіть сукню з контрастними великими квадратами Daniel W.Fletcher з чорними лоферами або чобітьми, а сорочку Maggie Maryling з базовими мінімалістичним брюками. Небанальне бачення цього тренду продемонстрували Giambattista Valli. Бренд представив кілька образів з шаховою клітинкою, де чорні квадрати змінилися квітковими візерунками. Творчий дует Стефано Габбана і Доменіко Дольче також не залишився осторонь і приєднався до модної шахової партії. Дизайнери вирішили почати гру з коктейльної мінісукні, що складається з пластмасових намистин, чиє розташування відповідало кольором шахівниці. Якщо ви ще не встигли придбати собі щось зі штучного хутра в цьому сезоні, то пропонуємо почати з пухнастого шарфа в чорно-білу клітинку Arthur Arbesser або об'ємної хутряної шуби і панами Stand Stuido.

Реклама
Giambattista Valli
Arthur Arbesser
Maggie Maryling
Stand Studio
Dolce & Gabbana

Vogue.ua зібрав 10 речей принту шахівниця

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.