До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Квітковий принт у колекціях осінь-зима 2021/2022

Квітковий принт — не лише улюблений літній орнамент дизайнерів, а й ефектний візерунок для осінньо-зимового сезону. Так, на зміну легким сукням з польовими квітами і шовковим топам з ніжними бутонами приходять об'ємні пальта з реалістичними квітами і брючні костюми, всипані найфантазійнішими флористичними мотивами. Пропонуємо не втрачати часу і вже поповнювати свій осінній гардероб романтичними й жіночними квітковими принтами. Vogue.ua зазирнув у колекції дизайнерів й зібрав наймодніші флористичні візерунки в цьому сезоні.

Giambattista Valli
Квітковий бунт

Фіалки, ромашки, троянди, гвоздики, жоржини, півонії, конвалії й підсніжники — квіти, які водночас не побачиш, зустрілися на виробах дизайнерів. Справжній флористичний бунт можна побачити на "голій" сукні Oscar de la Renta, плащі Victoria Beckham або шкіряних штанах Isabel Marant. Цієї осені поєднуйте речі, щедро приправлені квітковими орнаментами, в поєднанні з однотонними елементами, щоб не перевантажити образ великою кількістю візерунків.

Реклама
Oscar de la Renta
Victoria Beckham
Isabel Marant

Польові квіти

Польова розкіш — найніжніший принт цього сезону, який відсилає до літнього сезону й красивого сільського саду. Попри те, що за вікном осінь, пропонуємо додати трохи романтики, надягши сукню з делікатними польовими квітами. Ви можете комбінувати літній квітковий сарафан з базовим чорним гольфом, як це роблять Giambattista Valli, надягати чорно-білу мінісукню з відкладним коміром Alessandra Rich з грубими черевиками і шкіряним ременем, або поєднувати елегантну сукню з дрібними бутонами Jonathan Cohen з улюбленими чобітьми або черевиками в залежності від погоди.

Giambattista Valli
Jonathan Cohen
Alessandra Rich
Живопис

Мальовничі квіткові візерунки цієї осені прикрашають колекції дизайнерів, нагадуючи про творчість великих художників. На сукнях, брючних костюмах і пальтах можна помітити абстрактні флористичні мотиви, легкі акварельні мазки, ніжні колірні переливи і фантазійні візерунки. У колекції Christian Dior з'явилися сукні знакового А-силуету для бренду, які цієї осені нагадують драматичний сад троянд, у Erdem ніжні пуп'янки гербер, півоній і гвоздик сплелися воєдино на вечірній сукні, а Jason Wu Collection показали пальто з сюрреалістичним принтом.

Christian Dior
Erdem
Jason Wu Collection
Великі бутони

Цієї осені дизайнери пропонують полюбити вбрання з великими квітковими бутонами, які додадуть яскравих барв і покращать настрій навіть у похмуру погоду. Oscar de la Renta продемонстрували шовкову сукню із зображенням соняшників, Louis Vuitton додали ніжну квіткову вишивку по краю легкої спідниці, а Jonathan Cohen розмістили кілька великих бутонів на елегантній сукні.



Oscar de la Renta
Louis Vuitton
Jonathan Cohen
Драма queen

Контрастні кольорові поєднання — один із улюблених стилістичних прийомів дизайнерів, який цієї осені торкнувся і квіткових візерунків. Так, на білосніжній сукні-пальті А-силуету Erdem з'явилися чорні рослинні орнаменти, на об'ємному вбранні Simone Rocha з кількома шарами напівпрозорого фатину розцвіли витончені червоні бутони, а на чорній сукні Alexander Mcqueen розмиті зображення маків, наче написані аквареллю.

Erdem
Simone Rocha
Alexander Mcqueen

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.