До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші бежеві сукні весна-літо 2021

Бежевий колір — один з базових і найуніверсальніших у гардеробі. Цей стриманий і класичний відтінок має кілька головних переваг. Завдяки своїй універсальності він не набридне вам за кілька разів, його легко можна носити як соло, так і комбінувати з іншими кольорами, він не відвертатиме уваги від вас самої, а отже можна не сумніватися і сміливо купувати речі бежевого кольору. Сьогодні хочемо звернути вашу увагу на сукні в цьому позачасовому відтінку, який став одним з головних кольорів у колекціях брендів весна-літо 2021.

Sportmax

Нині бежевий колір сміливо може скласти конкуренцію чорному. Це не менш класичний відтінок і пасує абсолютно всім типажам дівчат. У нових колекціях дизайнери запропонували широкий вибір суконь бежевого кольору — від холодної піщаної палітри до теплих відтінків пшениці. Sportmax, зокрема, показали наймінімалістичнішу сукню цього літа — тонкий трикотаж, що обволікає тіло, створюючи ефект "другої шкіри". Тим часом Boss запропонували легку шовкову сукню на бретельках, яку буде легко римувати як із сандалями на масивній підошві, так і з вишуканими босоніжками.

Реклама
Boss
Jacquemus

Цього сезону трикотаж заполонив модні подіуми. За висновками минулого року, коли зручність і комфорт посідали провідну позицію, дизайнери вирішили запропонувати дівчатам не тільки вечірні сукні, а й повсякденні в’язані образи, які не обмежуватимуть у русі впродовж дня. Серед пшеничних полів презентували трикотажну сукню сорочкового крою в кольорі кави з молоком, Michael Kors Collectiion і Hermes запропонували стримані міні, а Dion Lee показали елегантну сукню зі спокусливою лінією бра.

Michael Kors Collcetion
Dion Lee
Hermes

Нюдові сукні — одні з найбажаніших улітку, адже дуже пасують до засмаглої шкіри. Для особливих заходів цього сезону пропонуємо вибрати романтичну максісукню з каскадами ніжних шлярок або напівпрозору сукню Christian Dior, прикрашену квітчастою вишивкою.

Valentino
Christian Dior

Vogue.ua зібрав 10 модних суконь бежевої колірної гами.

<b>беж платья предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.