До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найефектніші сукні у готичному стилі

Гелловін — наймістичніша ніч у році, для якої є свій фірмовий дрес-код. Образи вампірів, відьом, піратів, перевертнів та всілякої нечисті займають головні позиції. Дівчата також охоче перетворюються на образи з улюблених фільмів жахів, фантастичний саг та популярних серіалів. Так, цього року ви можете бути Венді з "Сімейки Аддамсів", Емілі з "Трупа нареченої", Харлі Квінн із "Загону самогубців" або приміряти найхайповіший костюм — червону робу з маскою, як у серіалі "Гра в кальмара". Якщо ви вже отримали запрошення на костюмовану вечірку, пропонуємо вирушити на пошуки свого ідеального образу разом з нами і розглянути ефектні сукні в готичному стилі

Givenchy

Щоб відчути всю містику Гелловіну, вам не обійтися без відповідного образу для вечірки. Пропонуємо зробити яскравий макіяж і вибрати сукню, натхненну готичною тематикою. Це може бути зухвала шкіряна сукня, оксамитовий образ з високим коміром, напівпрозоре вбрання з сітки та ніжного мережива, драматичний варіант з тугим корсетом та пишною спідницею з фатину. Не забувайте про високі рукавички, шкіряні ремені, пряжки, портупеї, прикраси-ланцюги, широкі браслети та сережки у формі "хрестів". Узяти на замітку пропонуємо напівпрозору плетену сукню Givenchy, образ із великої сітки Valentino або провокаційне вбрання Dion Lee зі шкіряним бралеттом.

Реклама
Valentino
Dion Lee

Готичні сукні з року в рік з'являються в колекціях брендів, а знаменитості охоче приміряють їх на червоних килимових доріжках. У сезоні осінь-зима 2021/2022 драматичні чорні образи, як і раніше, актуальні. У Sportmax ви знайдете шовкову slip-dress з багатьма тонкими бретельками, яку можна одягнути з черевиками-челсі і високими рукавичками, у Rokh — елегантну сукню з широким шкіряним корсетом, а Christian Dior — спокусливе міні. Перетворитися на готичну принцесу допоможе багатоярусний образ з делікатного чорного мережива й оборок Elie Saab і шкіряна сукня А-силуету Alexander Mcqueen.

Sportmax
Rokh
Alexander Mcqueen
Elie Saab
Christian Dior

Напередодні наймістичнішого свята року, Vogue.ua зібрав 10 суконь у готичному стилі.

<b>готики платья предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.