До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Час утеплятися: модні светри у стилі ретро

Термометри показують +5, а це означає, що настав час теплих речей. У сезоні осінь-зима 2019/2020 светри у стилі ретро повернулися на модний подіум. У нових колекціях дизайнери почали ностальгувати і згадали про трикотаж у дусі 1970-х: светри грубої в'язки в "косичку", повітряне плетіння, вишиті геометричні візерунки, орнаменти скандинавських народів, бахрому і клаптикове шиття.

Isabel Marant осінь-зима 2019/2020

Ретро-светри – надійна інвестиція цього сезону. Їх можна одягнути як на гірськолижних курортах, аби підтримати фірмову естетику après-ski, так і поєднати з бавовняною сорочкою і вовняними штанами в межах офісу, як це пропонують робити Chloe. А у затишному светрі Altuzarra так і хочеться сидіти в заміському будинку біля каміна з келихом червоного вина. Модель грубої в'язки кольору пряженого молока Isabel Marant легко потоваришує з дублянкою-косухою, штанами-бананами і козаками. А подовжений светр, виконаний в техніці печворк, що нагадує скандинавське покривало з клаптиків тканини, запропонований Etro, можна вдягнути разом зі спідницею довжини міді і ременем з великою пряжкою, що підкреслює лінію талії.

Реклама
Chloe осінь-зима 2019/2020
Altuzarra осінь-зима 2019/2020
Etro осінь-зима 2019/2020

Vogue.ua зібрав 10 модних светрів у стилі ретро.

<b>ретро-свитера</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.