До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поїла і в капорі: зимові головні убори від українських брендів

Цього сезону на подіумах ми спостерігали теплі капори й чепчики, які стали чудовою альтернативою обридлим в’язаним шапкам. Ці головні убори надійніше захищають від холоду, особливо в пронизливі січневі морози. Тому ми зробили добірку зимових аксесуарів українських брендів, щоб у будь-яку негоду ви йшли з високо підведеною головою.

Ruslan Baginsky

Реклама

Коли йдеться про головні убори, зроблені в Україні, перший бренд, який спадає на думку, — Ruslan Baginsky. Поки вироби марки носять буквально всі селебриті світу, ми радимо не відставати й придбати капор, прикрашений кристалами. По-перше, естетика нульових нині на піку своєї популярності, по-друге — це знаковий аксесуар, покликаний не тільки зігріти, а й поліпшити настрій.

Bevza

Цього сезону Світлана Бевза представила справді знакову балаклаву, яка вже має всесвітнє визнання. Натхнений головним убором княгині Ольги Київської, зимовий аксесуар настільки продуманий, що змерзнути в ньому неможливо. Вся справа в манишці, що з’єднується з капором — цей дизайн приклад того, як естетика й функціональність співіснують у гармонії.

Gunia

Головний убір також можна знайти в бренду Gunia, який спеціалізується на етнографічному дослідженні й дизайнерському мисленні. Наш фаворит — вовняний чепчик ручної роботи, який завдяки зав’язкам завжди тримає вуха в теплі. Якщо вам подобаються фемінні силуети, то чепчик — прекрасний вибір.

Jul

Масмаркет бренд Jul створили власну лінійку зимових аксесуарів, де можна знайти зручні капори, які стануть чудовим доповненням базового гардероба. Впевнені, що вироби, які складаються на 30% з кашеміру, стануть незамінними аксесуарами в мінусову температуру.
Aveclo

Бренд Aveclo пропонує поєднувати капор зі светром такого ж кольору, і ця стилізація особливо актуальна цього сезону. Бренд має прекрасну палітру, наш фаворит — насичений червоний. У негоду як ніколи хочеться додати яскравих акцентів.

Monastere

Бренд Monastere новий гравець на ринку, який уже здобув довіру споживача. Палітра марки складається з дев’яти кольорів, що дає змогу підібрати зимові аксесуари буквально під будь-який верхній одяг. Капор виготовлений зі стовідсоткової вовни мериноса, яка славиться своєю тонкістю волокон. На окрему згадку заслуговують рукавички-табі — знакова модель бренду, які точно зігріють у січневі морози.


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.