До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Під прицілом: як носять шарфи і горжетки на подіумах

Зима не за горами, а це означає, що пора обирати ідеальний теплий шарф або хутряну горжетку. У новому осінньо-зимовому сезоні дизайнери дали волю своїй фантазії, як результат, на подіумі з'явилися затишні шарфи-снуди, що обмотують шию у кілька шарів, довгі палантини, перекинуті через плече або зафіксовані на талії за допомогою пояса, а також елегантні хутряні горжетки, ніби зняті з плечей самої Грейс Келлі. Vogue.ua показує, як шарфи носять на головних подіумах світу – від Парижа до Нью-Йорка.

Maх Mara осінь-зима 2018/19

Горжетка матиме однаково чудовий вигляд як з шовковою сукнею на тонких бретелях, так і з брючним лаконічним костюмом. Навіть пальто маскулінного крою складе їй відмінний ансамбль. З легкої руки Карла Лагерфельда вечірня яскраво-червона сукня Fendi знайшла собі пару на бал у вигляді хутряного звіра, що прикрашає тендітні плечі моделі. Джонатан Андерсон в колекції Loewe осінь-зима 2018/19 пропонує носити картатий брючний костюм, доповнений хутряною контрастною горжеткою, а Люсі і Люк Мейєри показують, як за допомогою горжетки утеплити осіннє пальто.

Реклама
Fendi Couture осінь-зима 2018/19
Loewe осінь-зима 2018/19
Jil Sander осінь-зима 2018/19

Шарфи прикрасили своєю присутністю як мінімум половину колекцій. Так, громіздкі в'язані шарфи і шарфи-снуди з'явилися на показах Chanel і Michael Kors, в той час як Roksanda і Manish Anora зробили ставку на об'ємні шарфи, зав'язані у формі великого банта на шиї. Prabal Gurung запропонував цього сезону закутатись в шарф-палантин, прикрашений візерунками в найкращих традиціях народів Анд, а Max Mara і Fendi просто перекинули шарфи через шию і плечі.

Chanel осінь-зима 2018/19
Prabal Gurung осінь-зима 2018/19
Roksanda осінь-зима 2018/19

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.