До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі сукні в пасторальному стилі весна-літо 2021

З настанням тепла сукні в пасторальному стилі займають чільну позицію в гардеробах модниць. Головною відмітною ознакою такого вбрання є струмливі й невагомі натуральні тканини, прості лінії й силуети, польові візерунки, відкриті плечі й об’ємні рукави. Цього сезону весна-літо 2021 дизайнери як і раніше освідчуються в коханні пастушачим сукням, які уособлюють сільську естетику, — від легких бавовняних сарафанів до романтичних квітчастих суконь.

Erdem

Селянське вбрання, пікніки на зеленій галявині, хрусткі багети, сумки-кошики, солом’яні капелюхи й плетені сандалі — усе це ключові мотиви cottagecore, стилю, що втілює просте сільське життя. Цього сезону така естетика набирає своїх обертів не тільки в Instagram-акаунтах модниць, а й у колекціях брендів, які роблять ставку на пасторальні сукні. Erdem продемонстрували невагому білу сукню з рукавами-ліхтариками й флористичними патернами в стилі Марії-Антуанетти, Veronica Beard запропонували сільський образ, що складається з легкої весняної сукні й солом’яного крислатого капелюха, а Chloe оспівали slip-dress з напівпрозорого шовку з квітчастими візерунками.

Реклама
Veronica Beard
Chloe

Коли роздивляєшся пасторальні образи з колекцій брендів, у голові відразу спливають малюнки гарних природних ландшафтів і відпочинку в гамаку серед густих квітчастих садів. Топмодель Кендалл Дженнер уже охоче демонструє квітчасту сукню з польовими квітами серед зеленої трави в Каліфорнії. Пропонуємо цієї весни за прикладом модниці знайти десятки приводів одягнути романтичну сукню із сільськими квітами Tory Burch, вирушити на відпочинок біля моря в батистовому легкому сарафані з вишивкою Jonathan Simkhai або приміряти вбрання з прошви бренду Jacquemus для міського дрес-коду. Завершальною деталлю в образах стануть плетені сандалі й босоніжки на підборах з тонкими ремінцями.


Tory Burch
Jonathan Simkhai
Jacquemus

Vogue.ua зібрав 10 актуальних суконь у пасторальному стилі.

<b>платья в пасторальном стиле</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.