До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сукні з торочками в колекціях весна-літо 2020

Торочки — один з головних трендів сезону весна-літо 2020 року, у який просто неможливо не закохатися. Дизайнери знову звернулися до мотивів Дикого Заходу й естетики 20-х років XX сторіччя, демонструючи різноманітні варіації суконь з торочками. У нових колекціях з’явилися кокетливі міні з грайливими китичками, мереживні максівбрання з масивними торочками й сукні, прикрашені каскадами тонких блискучих ниток.

Oscar de la Renta

Сукні з торочками — найкращий вибір для дівчат, які люблять перебувати в центрі уваги. Так, у колекції Oscar de la Renta можна знайти асиметричне міні зі вставками в стилі кроше й довгими китичками, а в Zimmermann — небанальний варіант, що поєднує в собі мотиви вестерну й вікторіанської епохи. Проте сукні з торочками згодяться і для міських буднів. Досить лише зробити ставку на мінімалістичний та урбаністичний дизайн, який можна знайти в колекції Gabriela Hearst весна-літо 2020.

Реклама
Zimmermann
Gabriela Hearst

Особливо популярними сукні з торочками були серед головних кіногероїнь 20-х років XX сторіччя, до яких належать Глорія Свенсон і Луїза Брукс. Дівчата робили короткі чоловічі зачіски, фарбували губи червоною помадою, надягали на шию намиста з перлин і демонстрували грайливі сукні на тонких бретельках, щедро розшиті шовковими торочками. Минуло 100 років, і ці елегантні й аристократичні образи знову повернулися на модні подіуми, але вже в сучасних інтерпретаціях. Так, Christian Dior показали золоту довгу сукню, всипану нитками блискучих торочок, а Christian Siriano скомбінували напівпрозорі деталі й гламурні торочки із суворою жилеткою від смокінга.

Christian Dior
Christian Siriano

Vogue.ua зібрав 10 наймодніших суконь з торочками в колекціях дизайнерів весна-літо 2020.

<b>платья бахрома</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.