До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сукня-светр — головна річ листопада

Листопадові холоди — не привід відмовлятися від суконь. У гардеробі обов’язково мають з’явитися вовняні моделі грубого в’язання — асиметричного крою, з об’ємними й подовженими рукавами та декоровані блискучими каменями, як у колекціях Alexander McQueen і Area. Vogue.ua зібрав найкращі сукні-светри для стильних листопадових образів.

Alexander McQueen
Area

Цього сезону об’ємні в’язані сукні-светри дизайнери радять доповнювати високими чоботами, великими сережками й широким поясом, щоб підкреслити лінію талії, а найсміливіші модниці можуть спробувати зухвале поєднання з латексними чобітьми-панчохами, як на показі Alexander McQueen. Не варто забувати про ще одну трендову комбінацію, яка підкорила streestyle-звіти цього літа. Тоді чи не всі інфлюенсерки й it-girls носили струмливі сукні поверх штанів — такий стилістичний трюк став логічним продовженням тенденції на багатошаровість і відродив модні образи 70-х і 90-х років. Цього сезону бренди радять знову не проґавити шанс і носити сукні-светри з актуальними джинсами з розрізами, як у Brandon Maxwell, або штанами з кольорової шкіри, як у Rag & Bone.

Реклама
Brandon Maxwell
Rag & Bone

Vogue.ua зібрав 10 найкращих суконь-светрів для холодної осені й зими.

<b>Платье-свитер предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.