До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

60 найкращих пар взуття на Тижні моди в Нью-Йорку

Тиждень моди в Нью-Йорку завершився, і починається не менше захоплива частина – розбір трендів майбутнього сезону. У центр уваги потрапило взуття, яке обіцяє бути ефектним і точно не нудним. Мабуть, перше місце серед трендів займає взуття на підборах цікавих форм і розмірів: циліндричні пари можна знайти у Proenza Schouler і Tibi, схожі на дерево – у Tory Burch і Gabriela Hearst, вигнуті – у Michael Kors Collection і Brock Collection, а трикутні – в новій колекції Adeam.

Tom Ford осінь-зима 2019/2020

Більшість дизайнерів зробили ставку на комфорт і практичність – створили пари на стійких каблуках, серед яких Anna Sui, Tadashi Shoji, Boss і Longchamp. Для вечірніх виходів дизайнери підготували чоботи, прикрашені стразами, витончені босоніжки, декоровані камінням, ботильйони, вкриті глітером, або мюлі і туфлі з атласу. Vogue.ua зібрав найстильніші пари взуття сезону осінь-зима 2019/2020 на Тижні моди в Нью-Йорку.

Реклама

<b>обувь NYFW</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.