До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Pantone назвав головні кольори Тижня моди в Лондоні осінь-зима 2021/22

Інститут кольору Pantone щосезону оголошує нові кольори, які переважатимуть серед колекцій брендів. У грудні 2020 року модні експерти назвали наймодніші кольори 2021 року, а тепер команда Panton оголосила найактуальніші відтінки на Тижні моди в Лондоні сезону осінь-зима 2021/2022. За словами Леатріс Айзман, виконавчої директорки Інституту кольору Pantone, "протилежності" стануть рушійними силами цього сезону — "спадщина" і "сучасність", "природний принцип" і "міський стиль", "практичність і креативний підхід".

PANTONE 17-6154 Green Bee

Палітра складається з 10 яскравих і натуральних відтінків, серед яких Green Bee — колір уособлює трав’янисту зелень, оптимістичний жовтий колір Illuminating, подібний до сонячних днів, і блакитний відтінок чистого неба Clear Sky. У лондонських колекціях домінують різні відтінки червоного — від теплого Tomato Red до сміливішого Red Alert і ніжно-рожевого відтінку First Blush.

Реклама
PANTONE 18-1559 Red Alert

Команда Pantone також назвала чотири класичні відтінки, які будуть ключовими впродовж усієї осені 2021 року. Це пісочний колір Perfectly Pale, оливково-коричневий Olive Branch, насичений чорно-синій After Midnight і сірий відтінок Ultimate Grey, який став головним кольором 2021 року. "Дизайнери думають, що нам потрібно все-таки трохи більше яскравих кольорів, попри те, що всі говорять про заспокоєння, тишу й таке інше. Ми досягли миті, коли справді хочемо додати колекції певної глибини й азарту", — каже Айзман. Усі кольори Тижня моди в Лондоні осінь-зима 2021/2022 дивіться в нашій галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.