До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Не відрізнити: 15 модних шуб зі штучного хутра

Карл Лагерфельд завжди вмів передбачати тенденції. Ще 2010 року він показав осінньо-зимову колекцію, яка практично вся була зшита зі штучного хутра, що нагадувало хутро дикого яка. Тоді в Chanel це назвали fantasy fur, а сам дизайнер прокоментував, що носити такий одяг – це новий шик. Минуло майже 10 років з того моменту і екохутро нарешті стало справді масовим явищем, а на запитання: "З чого зроблена ваша шуба", – можна тепер без сорому відповісти, що вона штучного походження.

Chanel осінь-зима 2010

Останнім часом від використання натурального хутра відмовилися такі гіганти індустрії як Givenchy, Michael Kors і Calvin Klein, а кожного сезону бренди пропонують все більшу різноманітність пальт і шуб з екохутра, які дійсно складно відрізнити від натуральних. Наприклад, Ердем Мораліоглу пропонує цієї зими леопард, у Burberry показують пухнасті моделі молочного кольору, а бренд Staud грає за всіма законами стрітстайлу – його різнокольорові шуби зі штучного хутра складно не помітити в натовпі. Ставку на "натуральний" зовнішній вигляд роблять Givenchy і Nanushka, а в колекції A Perdifiato є розкішний кейп, що нагадує норку.

Реклама

<b>Faux_Fur_Coat</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.