До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніший анімалістичний принт знайдено

Емілі Ратаковскі впевнено доводить, що коровʼячий принт стане найбажанішим у 2024 році. 32-річна супермодель вкотре продемонструвала свою любов до анімалістичних візерунків: високі чоботи вона зримувала з довгим зеленим пальтом та класичними джинсами, доводячи, що важливо не те, що ти вдягаєш, а те, як ти це носиш.

Емілі Ратаковські
Емілі Ратаковські

Реклама

Коров’ячий принт раніше вже використовувався кількома відомими особистостями, наприклад, Дуа Ліпою, яка обрала одяг від бренду Mowalola. На своєму останньому показі в Нью-Йорку марка представила кілька образів із цим візерунком. Зі свого боку, Dior запропонували вкорочений жакет з таким принтом, який варто носити поверх елегантних суконь.

Dior
Dior

Mowalola
Mowalola

Крім того, Кендалл Дженнер, також відома своїм авангардним стилем, одягла штани з коровʼячим принтом кілька тижнів тому, що, здається, вказує на те, що цей екстравагантний візерунок буде з нами і решту прийдешнього року. Ключ до правильного поєднання полягає в балансі тонів і текстур. Зі стриманим чорним жакетом, елегантною сумкою та білою смугастою сорочкою Кендалл пропонує найвишуканішу версію цього образу з елементами кантрі, який ідеально адаптується до міста та поточного святкового сезону.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.