До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чи стане видиме бра новим модним трендом?

Бути ризикованим – це не нове віяння в моді, але саме це зараз у тренді. Відродження стилю Y2K відкинуло мінімалістичну скромність і повернуло мереживну білизну на передній план. Prabal Gurung, Jonathan Simkhai, Tom Ford, Tory Burch та Victoria Beckham були серед тих брендів, які "роздяглися" цього сезону, а Molly Goddard поєднали свої фірмові творіння з тюлю зі спідньою білизною в смужку.

Molly Goddard
Prada

Прозорі "голі" образи масово з’явилися на подіумах сезону осінь-зима 2022/2023. Miu Miu, Dior і Fendi були яскравими прикладами, а бюстгальтери можна було побачити крізь сукні з лелітками в Bottega Veneta. Свої прозорі сітчасті сукні Prada зримували з чорними трусами й топами, щоб зберегти дещицю скромності. А яскраво-рожевий бюстгальтер Valentino на думку П’єрпаоло Піччолі найкраще носити без верху із сукнею А-силуету.

Реклама
Сімон Ешлі
Bottega Veneta

Такий тренд на оголеність швидко підхопили знаменитості й streetstyle-зірки, та ця тенденція для всіх і кожного, кому не бракує сміливості. Колишній beauty-редактор британського Vogue, Тіш Вайнсток, наголошує, що хоч пропозицій у новому сезоні й багато, її улюблені "голі" сукні — вінтажні, а саме 1920-х або 1930-х. "Це періоди, коли жінки не виходили оголеними, тож це має досить несподіваний вигляд", — пояснює вона.

Miu Miu
Ester Manas

Тіш є близькою подругою Каміль Шар’єр, яка минулого року вдягла дві прозорі сукні на своє весілля в Парижі. Шар’єр виголосила свої обітниці в просвітчастій кутюрній сукні від Celine, прикрашеній блискітками, а потім перевдягнулася у виготовлену на замовлення модну мереживну сукню Harris Reed, що не приховувала її спідньої білизни La Perla. "У мене була паніка напередодні, але коли мій чоловік побачив сукню, він одразу сказав мені, як дуже вона йому сподобалася, і це все, що для мене насправді мало значення того дня", — прокоментувала вона раніше британському Vogue.

Тіш Вайнсток

Додаткову підтримку тренду надає Джулія Гоббс, старша редакторка проєктів Vogue Club. "Помітна спідня білизна може надати образу розміреності, особливо якщо ви любите носити драматичний чорний одяг з голови до п’ят — тренд, який знову на горизонті взимку, — зауважує вона. – Цього року я виявила, що хочу інвестувати більше в спідню білизну, адже це речі, які можуть прикрашати ваше тіло, а не бути прихованими".

Каміль Шарʼєр

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.