До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші трикотажні сукні для перших осінніх холодів

З настанням перших осінніх холодів руки мимоволі тягнуться до теплого й затишного трикотажу. У хід ідуть светри грубого в’язання, базові гольфи, теплі жилети, об’ємні кардигани й, звісно, трикотажні сукні, в яких легко зберегти жіночність та елегантність. Сьогодні йтиметься саме про них. У нових колекціях осінь-зима 2022/2023 дизайнери запропонували десятки цікавих варіантів на щодень — від лаконічних монохромних максісуконь до моделей із сексапільними вирізами на талії.

Chloe

Наразі актуальний капсульний осінній гардероб обов’язково має містити трикотажні сукні, без яких важко обійтися в холодну погоду. Цього сезону дизайнери додали до своїх колекцій в’язані мінімалістичні сукні, образи в довжині міні з вигадливими рюшами, варіанти з глибокими розрізами та спокусливими вирізами, м’які сукні без рукавів і напівпрозорі речі. Так, у колекції Couregges ви знайдете довгу силуетну сукню у відтінку бордо, яку можна носити зі шкіряними ботфортами або комбінувати з елегантними штанами й туфлями. Тим часом Saint Laurent зробили ставку на стриману чорну сукню, яку легко обіграти за допомогою ефектних прикрас, Jil Sander представили тепле міні з об’ємними плечима, а Chloe запропонували делікатні вирізи на талії та відкриті плечі.

Реклама
Couregges
Saint Laurent
Jil Sander

Тонкий, приємний до тіла трикотаж, що ніжно огортає фігуру, – найкраща інвестиція в осінній гардероб. Ви можете сміливо вдягати трикотажні сукні як на ділову зустріч, так і романтичне побачення або звичайний вихід у місто. Трикотажні сукні вже давно стали універсальним солдатом у модному арсеналі й зараз саме час починати їх носити.Поки що не надто похолодало, ви можете насолодитися образами з тонкого в’язання Givenchy або Bottega Veneta, а коли стовпчики термометрів покажуть +5 °C – зробити ставку на теплу сукню з довгими рукавами Altuzarra або елегантну модель у техніці меланж Ulla Johnson.

Bottega Veneta
Tod's
Altuzarra
Givenchy
Michael Kors Collection
Chanel
Ulla Johnson

Vogue.ua зібрав наймодніші трикотажні сукні для перших осінніх холодів, які вам уже невдовзі знадобляться.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.