До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші дублянки сезону осінь-зима 2022/2023

На додаток до вовняних пальт, пуховиків і вінтажних шуб, цього сезону осінь-зима 2022/2023 варто придивитися до теплих дублянок. Ця шкіряна куртка на овчині зігріє вас навіть у найсильніші морози. Серед найактуальніших моделей: класичні авіатори, запозичені з гардероба пілотів, укорочені дублянки, пухнасті варіанти, наче вивернуті навиворіт, дублянки, виготовлені за принципом бомберів, а також моделі з кучерявим хутром, подібні на спорядження лісорубів і мисливців. Vogue.ua зібрав найбажаніші дублянки цього сезону.

Prada

Починати осінній сезон сміливо можна з дублянки-авіатора, що є позачасовим елементом модного гардероба. Хоч 100 років тому, хоч тепер цю габаритну шкіряну куртку з овчиною, запозичену зі стилю пілотів, можна часто побачити на вулицях модних столиць. Цього сезону класична куртка-авіатор з’явилася в колекціях: Prada (варіант прямого крою з блискучої шкіри), Sacai (дублянка асиметричного крою з білої овчини) та Dion Lee (подовжена маскулінна модель з пухнастими рукавами, вивернутими навиворіт).

Реклама
Sacai
Celine
Dion Lee

Якщо маєте класичну дублянку, то можете починати наглядати собі й інші варіанти. Наприклад, укорочену дублянку Celine в нюдовій колірній гамі. Така модель не набридне вам за один сезон і легко поєднуватиметься з іншими речами в міському дрес-коді — від джинсів і теплих светрів до елегантних суконь та високих чобіт. Не менш універсальну модель презентували Khaite — чорну дублянку в стилі бомбера з коміром з білої овчини. Носіть її із широкими штанами й водолазками, трикотажними сукнями й короткими спідницями, сорочками й жилетками.

Alberta Ferretti
Jacquemus

Мисливські дублянки, прикрашені довгим хутром або пухнастою овчиною, не менш популярні в колекціях дизайнерів осінь-зима 2022/2023. Так, Alberta Ferretti запропонували вкорочену модель із сірим хутром, а Jacquemus зробили ставку на молочну дублянку-овечку з кучерявим оздобленням. Тим часом за ефектною дублянкою до середини стегна варто вирушити до Coach, а за вінтажною моделлю з ошатним декором — до Miu Miu.

Miu Miu
Khaite
Coach

Vogue.ua зібрав 10 наймодніших дублянок сезону осінь-зима 2022/2023.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.