До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі сукні з відкритими плечима в колекціях весна-літо 2022

Сукні з відкритими плечима вміло поєднують у собі жіночність та сексуальність. Від трикотажних моделей, що повторюють вигини тіла, і сміливих та зухвалих варіантів з латексу до ніжних та романтичних з рюшами, воланами й ледь помітним блиском – vogue.ua зібрав найгарніші сукні з відкритими плечима в колекціях весна-літо 2022.

Anna October
Chloe

Створити надійний капсульний гардероб на це літо допоможуть сукні базових відтінків. Шукати таку модель варто в колекції українського бренду Anna October. Чорна сукня з тонкими шлейками, незвичним декольте та довгими рукавами легко поєднується з туфлями на підборах kitten heel і шовковою хусткою – наймоднішим аксесуаром поточного сезону. Водночас яскраві кольори тримають першість у тенденціях цього літа. Жовтий, як у Chloe, блакитний, як у Rokh, червоний від Balmain та зелений від Valentino – сміливість цих відтінків віддячує тим, що з ними просто скласти total look, не марнуючи часу на тривале підбирання аксесуарів, або, навпаки, зробити вибір у бік стилістичного прийому color blocking.

Реклама
Balmain
Rokh

Zimmermann же зробили ставку на модель, що ідеально пасуватиме для особливої нагоди. Довжина міді, рюші, ледь помітний шимер і, звісно, відкрита лінія плечей – складники ідеальної вечірньої сукні. Римувати таку варто з оксамитовим взуттям, чокером та моносережкою.

Valentino
Zimmermann

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.