До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ошатні штани для новорічної вечірки

Залишилося всього два тижні, аби вибрати, в чому зустрічати Новий, 2020-й, рік. Vogue UA пропонує розглянути кілька видів ошатних штанів для святкової вечірки.

Шовк і атлас

Штани з шовку або атласу актуальний елемент новорічного образу, який матиме доречний вигляд на вечірці. Залишилося обрати фасон і відтінок. Так, у колекції Brandon Maxwell можна знайти жіночні штани-палаццо, які бренд пропонує комбінувати з подовженим жакетом у манері фрака. Tom Ford прямують на гламур прямі атласні штани у них доповнені оксамитовим, на кілька відтінків темнішим, жакетом, а Saint Laurent за традицією представили зухвалий і при цьому елегантний образ завужені класичні штани з напівпрозорою блузкою і чоловічим поясом-кушаком.

Реклама
Brandon Maxwell
Tom Ford
Saint Laurent

<b>брюки атлас</b>

Оксамит

Штани з урочистого оксамиту стануть чудовою альтернативою ошатних суконь. Їх можна доповнити корсетом, як показують у Salvatore Ferragamo, взяти їм до пари такий же жакет і блузку з лелітками, як у Elie Saab, або полегшити образ з чорних штанів-галіфе за допомогою напівпрозорого топа. До того ж, оксамитові штани мають ще одну перевагу – їх можна використовувати для повсякденних образів за прикладом streetstyle-активісток.

Salvatore Ferragamo
Elie Saab
Giorgio Armani

<b>брюки бархат</b>

Блискучі фактури

Крім атласних, шовкових і оксамитових штанів цього сезону панують блискучі фактури: напівпрозорі моделі, розшиті дрібними кристалами, варіанти з глянсовими лелітками і штани з парчі. Перший варіант можна стилізувати за допомогою простої білої сорочки вільного крою Ermanno Scervino і вирушити так на новорічний корпоратив. Фіолетові ефектні штани з лелітками Paco Rabanne – поєднати з шовковою блузкою, а чорні штани з благородним легким блиском Rodarte – з повітряним кроп-топом.

Ermanno Scervino
Rodarte
Paco Rabanne

<b>брюки блестящие</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.