До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ошатні блузки для новорічної вечірки

Серед новорічних вбрань цього сезону можна, не моргнувши й оком, загубитися. Дизайнери пропонують сотні варіантів для новорічної ночі – від блискучих леліток до благородного оксамиту. Дівчатам, які втомилися від святкових суконь і хочуть придбати більш практичну річ, Vogue UA пропонує звернути увагу на ошатні блузки.

Elie Saab
Напів прозорі

Цього сезону слід позбутися скутості і сором'язливості – і приміряти напів прозорі фактури. До того ж в колекціях брендів є варіанти блузок до кольору до вибору. Сміливим і зухвалим дівчатам варто поглянути на чорну блузку з напів прозорого шовку Saint Laurent. Якщо душа просить додати барв, слід звернути увагу на модель Carolina Herrera кольору фуксії – в такій важко залишитися без уваги в новорічну ніч. Для романтичних натур є теж рішення – напів прозора молочна блузка з величезним воланом від Nina Ricci.

Реклама
Saint Laurent
Carolina Herrera
Nina Ricci

<b>прозрач блузы</b>

Металізовані

Металізовані блузи – головна знахідка цього сезону. Блузки з благородним блиском світлих і темних металів мають не менш ефектний вигляд, ніж такі ж сукні, але вони більш практичні і функціональні в образах. Таку блузку можна одягнути з креповими штанами, аби знизити градус урочистості; можна скомбінувати зі спідницею такого ж відтінку, якщо хочеться виблискувати в новорічну ніч; взяти до пари вільні шовкові штани або спідницю чорного кольору.

Alberta Ferretti
Cushnie
Etro

<b>блузы металл</b>

З об'ємними рукавами

Невагомі блузки з об'ємними рукавами у стилі 1980-х років легко додадуть навіть найпростішому образу святкового настрою. Коли ще, як не в новорічну ніч, приміряти блузку з повітряними рукавами. Giorgio Armani продемонстрували шовкову модель складного крою, забарвлену в головний колір 2020 року – Classic Blue. Zimmermann прикрасили ніжну блузку ажурним мереживом, а Rodarte показали варіант з плісе та легким блиском.

Giorgio Armani
Zimmermann
Rodarte

<b>блузы воздушные рукава</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.