До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Треба брати: 10 найважливіших покупок зими

За кілька днів до календарної зими дуже корисно зробити повну ревізію модного гардероба і зрозуміти все про свою готовність до найхолоднішої пори року. Vogue.ua склав повний гід по найкорисніших покупках.

Неоновий пуховик
Balenciaga

Схоже модні неонові пуховики надійно і майже назавжди витіснили всі інші види зимового одягу. Дуті куртки не соромно одягнути не тільки зі звичними речами кежуал, але також з вечірніми сукнями або штанами, щедро посипаними лелітками.

Реклама

<b>пуховики неон</b>

Балаклава
CALVIN KLEIN 205W39NYC

У сезоні осінь-зима 2018/19 балаклава замість протестного головного убору стала модним. І справа не тільки в її практичності в холодну пору, балаклава має максимально ефектний і футуристичний вигляд, особливо світлих або срібного кольорів.

Кейп
Marni

Суть покупки об'ємного шерстяного кейпу для зими – у створенні модного багатошарового образу. Їх можна, без сорому, одягати на пуховики, пальта з кашеміру або екохутра.

<b>кейп 10</b>

Ботфорти на плоскій підошві
Chanel

Звичайно, для зими знайти взуття більш практичне, ніж черевики на шнурівці і рифленій підошві, складно. Але важливо не забувати і про естетичну сторону питання. За красу в найближчі холодні місяці відповідають ботфорти на плоскій підошві.

<b>ботфорты 10</b>

Сумка з лого
Gucci

Сумки з великими лого – головні герої стрітстайл-хронік будь-якого Тижня моди. Цієї зими їх популярність не згасатиме, тому є сенс запастися відразу кількома моделями, на всі випадки життя.

<b>сумки 10</b>

Шотландська клітинка
Monse

Один з найбільш модних трендів сезону – шотландська клітинка і її похідні. Цієї зими в одному комплекті можна змішувати відразу кілька її видів.

<b>клетка 10</b>

Широкі брюки
Celine

Широкі штани з шерсті або кашеміру, шовку або вельвету, трикотажу або поліестеру – одне з головних надбань нового сезону. До речі, вони мають відмінний вигляд з пуховиками, об'ємними светрами і кейпами.

<b>шир брюки 10</b>

Об'ємний светр
Tibi

Наймодніший светр цієї зими має щедрий об'єм, кондитерський колір, а ще рукави, манжети і комір оригінальної форми. Такі моделі – самостійні і особливі герої модного гардероба, якщо взяти їх за основу, можна зробити повноцінний модний образ.

<b>об свитеры 10</b>

Сукня з 1980-х
Saint Laurent

Мода на 1980-і продовжує переможну ходу по подіумах і модних гардеробах. Цієї зими просто необхідно звернути увагу на сукні з асиметричним кроєм, на одне плече, або зі складним драпіруванням.

<b>платья 10</b>

Шуба з екохутра
Mansur Gavriel

Популярність екохутра цієї зими не заперечуватимуть навіть найвірніші шанувальниці натуральних матеріалів. Люксові "важковаговики", як-от Burberry, Gucci, Versace і Michael Kors вже змінили курс на більш прогресивний і відмовилися від використання хутра тварин у своїх колекціях. Тому без екошуби точно не обійтися.

<b>эко шубы 10</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.