До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чим прикрасити волосся цієї весни

У колекціях сезону весна-літо 2019 чимало уваги привернули різноманітні аксесуари для волосся: обручі, пов'язки і шпильки. У центрі уваги – витончені моделі, щедро прикрашені кристалами, великі фактурні або текстильні обручі, шовкові пов'язки на голову відтінків стиглих фруктів і ягід, а також всілякі шпильки – від невидимок до великих шпильок-автоматів. Vogue.ua пропонує поглянути на наймодніші аксесуари для волосся і підготуватися до сезону "без шапок" заздалегідь.

Christian Dior весна-літо 2019
Обручі

З легкої руки Міуччі Пради обручі стали головним аксесуаром наступного сезону. Дизайнер представила об'ємні атласні моделі всіх відтінків веселки, а ще нейлонові обручі, щедро прикрашені блискучим камінням; таким аксесуаром легко замінити всі інші прикраси у вечірньому образі. Крім того, новий тренд підтримали RED Valentino, які зробили реверанс у сторону витонченості: декорували вузькі обручі з допомогою ніжної тіари, Jennifer Behr звернулися до східних прикрас для волосся, а Dolce & Gabbana і Gucci помістили на аксесуар різні види кристалів. Вдалось по-італійськи щедро.

Реклама
Prada весна-літо 2019

<b>ободки</b>

Пов'язки

Пов'язки на голову давно перестали бути атрибутом лише спортивного спорядження. У новому сезоні дизайнери колективно продемонстрували прихильність до шовкових, оксамитових і атласних пов'язок на голову, прикрашених складними східними орнаментами і різними квітковими мотивами. Наші фаворити: Cult Gaia, Gucci і Etro.

Dolce & Gabbana весна-літо 2019

<b>повязки</b>

Шпильки

Цієї весни немає обмежень: в тренді як витончені маленькі, так і великі моделі. Так, шпильки-автомати, які були шалено популярними в 90-х роках, у новому сезоні тріумфально повернулися на наймодніші голови. Тепер можна без сорому збирати волосся у низький хвіст чи прикрашати ними всілякі зачіски. Для прихильниць мінімалізму у дизайнерів знайшлися шпильки-невидимки. З їх допомогою можна зробити зачіску за кілька хвилин.

Versace весна-літо 2019

<b>заколки1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.