До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні тренди з червоної доріжки "Оскара 2019"

У Лос-Анджелесі відбулася 91-а церемонія вручення нагород "Оскар" 2019 року, червона доріжка якої позначила кілька ключових трендів вечірнього вбрання. Vogue.ua розповідає про них.

Срібло

Якщо два роки тому гості церемонії масово вибирали золоті сукні, в яких були схожі на заповітні оскарівські статуетки, то 2019 року з усіх металевих відтінків вони вибрали срібло. Так, Брі Ларсон мала спокусливий вигляд у сукні-сітці Celine by Hedi Slimane, а від Дженніфер Лопес у приталеному вбранні – не відірвати погляд.

Реклама
Брі Ларсон у Celine
Моллі Сімс у Zuhair Murad Couture

Дженніфер Лопес у Tom Ford
Рожевий неон

Неонові сукні завойовують червоні доріжки. Однією з перших їх полюбила Сара Полсон, яка не зраджує їм і цього року. Також не залишилися до нього байдужими, причому саме в рожевому прочитанні, акторки Гелен Міррен і Джемма Чан. Свого неонового демона вони знайшли у кутюрних колекціях Schiaparelli і Valentino.

Сара Полсон у Brandon Maxwell
Джемма Чан у Valentino
Гелен Міррен у Schiaparelli Couture
Оголена спина

Дівчатами, яким хочеться дивитися вслід, цього року стали Шарліз Терон і Ірина Шейк. Обидві ці красуні вибрали сукні з максимально відкритою спиною. І якщо спереду їх вбрання здавалися дуже скромними, то вигляд ззаду створював зовсім інше враження.

Шарліз Терон у Christian Dior Couture
Бредлі Купер й Ірина Шейк у Burberry
Блакитне небо

Всі відтінки блакитного неба з'явилися на червоній доріжці премії "Оскар 2019". Перед його ніжністю не встояли Лора Гарріер, Елейн Уелтерот і Шарліз Терон.

Лора Гарріер у Louis Vuitton
Шарліз Терон у Christian Dior Couture
Елейн Уелтерот у Celia Kritharioti
Чорна бюстьє

Не забувають знаменитості і про класику – сукні-бюстьє з відкритими плечима. Одне з найефектніших прочитань продемонструвала Леді Ґаґа у вбранні Alexander McQueen, який доповнила шкіряними рукавичками і розкішним кольє Tiffany & Co. Підтримали цей лаконічний тренд Ешлі Грем і Тесса Томпсон.

Леді Ґаґа в Alexander McQueen
Ешлі Грем у Zac Pozen
Тесса Томпсон у Chanel
Морквяний

Шанувальникам яскравих відтінків варто звернути увагу на морквяний, якому цього року віддали перевагу і володарка холодного типажу зовнішності Рейчел Вайс, і золотошкіра красуня Дженніфер Гадсон в Elie Saab Couture.

Дженніфер Гадсон в Elie Saab Couture
Рейчел Вайс у Givenchy Couture
Ханна Бічлер

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.