До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні сукні до Дня святого Валентина

До найромантичнішого свята року, Дня святого Валентина, залишилися лічені дні. Незалежно від того, перебуваєте ви у стосунках чи ні, настав час подумати, в чому зустрічати цей день, адже святковий настрій і нову сукню для себе коханої ніхто не скасовував. Залишилося вирішити, в якому образі хочеться провести День закоханих – у романтичній сукні з десятками невагомих рюшів і воланів, у провокаційній міні, вбранні з глибоким декольте або напів прозорою сіткою, чи в елегантному і стриманому образі. Vogue.ua показує 3 модні ідеї, як вбратися на День святого Валентина.

Valentino
Сексуально

Сексуальні сукні – практично синонім Дня святого Валентина. Адже складно знайти привід, кращий за 14 лютого, щоб зважитися приміряти одяг, на який раніше не вистачало сміливості. У Mugler можна знайти асиметричну сексуальну сукню з високим розрізом біля стегна і яскраво вираженою лінією декольте, Versace показали екстремально коротку сукню-піджак з глибоким фігурним вирізом, а Dolce & Gabbana зробили ставку на звабну сукню, пошиту з напів прозорої тканини.

Реклама
Mugler
Versace
Dolce & Gabbana
Романтично

Сукні, прикрашені оборками різних форм і розмірів, вигадливими рюшами, великими і дрібними бантами, з відкритими плечима або дрібним польовим візерунком, оцінять романтичні і мрійливі натури. У сезоні весна-літо 2020 у Valentino можна знайти пудрово-коралову струмливу сукню з повітряними рукавами і кількома шарами оборок, у Giambattista Valli лялькову атласну сукню відтінку стиглого персика, а у Philosophy di Lorenzo Serafini ніжні квіткові візерунки, плісировані оборки і жіночну довжину міді.

Valentino
Giambattista Valli
Philosophy di Lorenzo Serafini
Мінімально

Для практичних дівчат, які воліють позачасову класику і мінімалізм, дизайнери показали шовкові slip-dress і лаконічні монохромні сукні з оксамиту і віскози. Brandon Maxwell і Bevza взяли курс на легко приталені шовкові образи ніжних пастельних відтінків, які потім ще не раз можна буде одягнути як самі, так і в парі з жакетом або oversize-светром. Olivier Theyskens представили чорну оксамитову сукню, яка також матиме актуальний вигляд у дуеті з блискучими аксесуарами в День святого Валентина.

Brandon Maxwell
Olivier Theyskens
Bevza

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.