До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мідіспідниця А-силуету + джемпер — модний прийом стилю Керрі Бредшоу знову повертається

Керрі Бредшоу має свій власний стиль, якого вона дотримувалась у серіалах "Секс і місто" та "І просто так...", і однією з головних його рис є широка мідіспідниця А-силуету. Незалежно від того, чи це ефектна спідниця з тюлю, як у балерин, чи сукня зі спідницею у стилі 1950-х років, цей силует став знаковим для Керрі. У новому сезоні весна-літо 2023 схоже, що дизайнери вирішили відродити цей тренд, а модниці швидко його підхопили та показали способи стилізації на щодень. Зокрема, Емілі Сіндлев і Перніль Тейсбек одягали жіночні спідниці у стилі 1950-х із футболками поло та обʼємними худі, щоб додати невимушеності у образи. Нещодавно цей силует став ключовим у колекції Prada осінь-зима 2023/2024, підтверджуючи, що він буде затребуваним і наступного року.

Эмілі Сіндлєв
Эмілі Сіндлєв

Реклама

Дизайнери можуть підкреслювати лінію талії різними способами — від корсетів до скульптурних блейзерів; однак цієї весни повертається саме тенденція на широкі спідниці А-силуету, які мають найкращий вигляд із футболками або трикотажними виробами з круглим вирізом. Після багатьох років одягання у комфортні речі відбувається загальне повернення до елегантності, і це проявляється в більш приталених і структурованих силуетах, як-от спідниці New Look Dior 1950-х.

Керрі Бредшоу
Керрі Бредшоу

Керрі Бредшоу
Керрі Бредшоу

Одна з найкрутіших ідей стилізації спідниці — колекція Prada осінь-зима 2023/2024, де білу плісировану спідницю довжини міді поєднали з темно-синім джемпером із круглим вирізом і широким блейзером. Крій, натхнений чоловічим одягом, ідеально врівноважує дещо формальний, скромний силует спідниці. Широка спідниця та круглий виріз на джемпері — популярний тренд, який чудово реалізували Carolina Herrera. Цей силует є ключовою частиною історії та архівів Christian Dior, тому не дивно, що він також представлений у новій колекції бренду у вигляді чорних спідниць із завищеною талією у парі з білою сорочкою.

Prada
Prada

Christian Dior
Christian Dior

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Ми зібрали найкращі мідіспідниці А-силуету цього сезону — від люксу до масмаркета.

<b>ALEXANDER MCQUEEN</b>

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.