До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Максіспідниці – модний літній тренд

Попри те, що естетика нульових захопила модні подіуми, лаконічні спідниці довжини максі, які відсилають до 1990-х, теж стають дедалі популярнішими цього літа. Відразу спадають на думку образи Гвінет Пелтроу у фільмі "Великі надії" або Рейчел Грін у серіалі "Друзі" — чіткий крій і довжина до щиколотки чудово впишуться в капсульний літній гардероб. У 2022 році бренди вирішили відійти від суто мінімалістичних спідниць-колон у класичній колірній гамі й показали нові інтерпретації: максіспідниці зі спокусливими зав’язками на талії, варіанти з глибокими розрізами біля стегна, моделі в яскравих відтінках, а також спідниці з блискучих тканин.

Chanel

Подібно до білої футболки, синіх джинсів або бежевого тренча, максіспідниці є універсальним елементом гардероба. Ви можете вдягати їх як на ділові зустрічі, накидаючи зверху строгий жакет, так і вдень з укороченими топами, базовими футболками або сорочками вільного крою, а для вечірніх івентів досить лише додати ефектні прикраси та підбори. Придивіться до білої спідниці з низькою посадкою Staud, ефектної чорної моделі Chanel у стилі 2000 років або мінімалістичного довгого варіанта Saint Laurent, який буде легко подружити з будь-яким гардеробом. Завдяки елегантному дизайну, монохромним відтінкам і довжині до підлоги, такі спідниці візуально формуватимуть привабливий силует і додаватимуть кілька сантиметрів вашому зросту.

Реклама
Staud
Saint Laurent
Christian Dior
Chloe

Не дозволяйте спекотній погоді в літні дні утримувати вас від насолоди приміряти довгу спідницю. Завдяки легким тканинам і прямим силуетам спідниці до підлоги будуть не менш практичні в носінні, ніж їхні короткі аналоги. Для міських виходів вибирайте трикотажні моделі Chloe або The Coat by Katya Silchenko, які класно римуватимуться з грубими сандалями або босоніжками з тонкими ремінцями на щиколотках. Якщо вам хочеться привернути до себе більше уваги, зробіть ставку на яскраву спідницю з принтом Christian Dior, бірюзову модель Bevza, блискучий варіант Coperni або сексапільну спідницю з розрізом David Koma. До таких яскравих спідниць найкраще підібрати в пару однотонний мінімалістичний верх, щоб не перевантажити образ. Сотні компліментів вам забезпечено.

Coperni
David Koma
Erdem
The Coat by Katya Silchenko
Bevza

Vogue.ua. зібрав 15 найбажаніших спідниць довжини максі для модних літніх образів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.