До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: сукні з відкритою спиною весна-літо 2022

Сукні з відкритою спиною – модний фаворит цього літа. Жіночі силуети, приємні до тіла матеріали, чуттєві вирізи, що оголюють лопатки, талію, а іноді й поперек – ось головні складники актуальної літньої сукні, яка обов’язково має прикрасити ваш гардероб. Цього сезону вибирайте мінімалістичні сукні з тонкого трикотажу, що стануть базовою річчю у вашому стилі, романтичні бавовняні та лляні моделі, які врятують у спеку, елегантні варіанти в білизняному стилі для особливих подій, або чуттєві образи із зав’язками. Vogue.ua зібрав найкращі сукні з відкритою спиною в колекціях українських дизайнерів.

Сукні з відкритою спиною здобули популярність ще минулого сезону завдяки знаменитостям та streetstyle-інфлюенсерам. Згадайте ефектний вихід Гейлі Бібер у сукні-рукавичці з тонкого трикотажу, що ідеально повторює контур фігури, образ Розі Гантітнгтон-Вайтлі в мінімалістичній сукні з ланцюжком на лопатках, або спокусливе вбрання Дуа Ліпи з глибоким вирізом на спині та стрингами. Цього сезону дизайнери, як і раніше, оспівують тему вирізів, прикрашаючи ними сукні з нових колекцій. Так, Bevza запропонували лаконічну чорну сукню довжини максі з геть оголеною спиною, A.M.G. розбавили романтичний настрій образу з воланами спокусливою деталлю, а OCEAN SILK запропонували яскраве вигадливе міні з відкритою спиною на тонких бретельках.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.