До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найпрактичніший трикотаж на щодень

Складно переоцінити універсальність трикотажу в осінньо-зимовий сезон. Різноманітні водолазки, светри, сукні й костюми легко можуть скласти основу базового гардероба та зігріти під час негоди. Vogue.ua зібрав найпрактичніший трикотаж у колекціях українських брендів.

Жилет

Теплі жилети – справжня осіння знахідка, що чудово адаптується під будь-який гардероб. Носіть їх соло або комбінуйте з улюбленими сорочками, футболками чи лонгслівами та поєднуйте з джинсами або штанами класичного крою задля створення розслабленого образу на щодень. Особливу увагу радимо звернути на модель з виготовленими вручну трикотажними косами авторства українського бренду UḌĀNA в колаборації з Kohai.

Реклама
Водолазка

Тонкий светр з високим коміром – незамінна й актуальна річ у всі часи, особливо коли йдеться про прохолодну погоду. Тож український бренд SOLMAR пропонує безліч кольорів, що пасуватимуть до будь-якого стилю. Яскраві жовтий чи синій або базові беж і коричневий – вибір за вами.

Лонгслів

Ще одним ідеальним стилістичним полотном стануть трикотажні лонгсліви. Спокійні кольори, як у колекції HUKH, – необхідність для створення теплих багатошарових образів, а декоративні деталі у вигляді обʼємної строчки на рукавах лише увиразнять легкість приталеного крою.

Кардиган

Ще один абсолютний фаворит сезону – кардиган. Цієї осені робіть ставку на яскраві принтовані моделі. Рожева й зелена гусяча лапка або п’є-де-пуль зʼявилися в колекції Fashionista UA. Комбінуйте такі кардигани з денімом та аксесуарами базових відтінків – і простий та практичний образ на щодень готовий.

Костюм

Трикотажний костюм – чудова альтернатива спортивному. Змінивши джогери на широкі штани палацо, а худі – на джемпер зі змійкою, можна отримати легку стилістичну формулу, що підлаштовується під будь-яку нагоду. За варіантами базових кольорів радимо звернутися до TWICE.

Светр

З настанням холодів варто замислитися про яскравий светр грубого в’язання. Такі моделі не тільки зігріють, а й поліпшать настрій своїй власниці. Саме такий светр можна знайти в колекції SAYYA. Свою модель бренд також декорував ґудзиками з блискучим камінням.

Сукня

В осінньо-зимовий період сукні часто переходять на другий план, поступаючись місцем светрам і штанам. Утім, українські дизайнери впевнено засвідчують: сукні, виготовлені з теплих матеріалів, можуть бути практичними й універсальними. Трендові вирізи знайшли своє місце на сукнях SAGE. Поєднуйте їх з високими чоботами та улюбленими мінімалістичними аксесуарами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.