До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: 5 речей для неспішного і красивого початку року

Початок січня дивовижний час, коли ми ставимо перед собою найамбітніші цілі на рік, але водночас нам ще потрібно набратися сил після грудневого забігу. Ми вибрали 5 речей із колекцій українських дизайнерів, з якими особливо приємно буде провести перші, поки ще повільні дні 2024-го красиво.

Реклама

Святкова розслабленість

Українському бренду Bobkova вдалося знайти ідеальний баланс між святковістю та розслабленістю для тих днів, коли ми ходимо в гості чи приймаємо друзів у себе і нам хочеться мати вигляд водночас небуденний та зручний. Дизайнерка Христина Бобкова поєднала делікатність шовку з розслабленим силуетом, влучивши в саме серце.

У теплих обіймах

У січні нам не просто хочеться уповільнення — воно нам критично потрібне, тому не дивно, що саме в цей час хочеться вирушити до Карпат, милуватися неймовірними краєвидами, сидіти біля каміна і не думати ні про що. Доповнити правильну атмосферу допоможе плетена хустина в гуцульському стилі від львівського бренду LESI PAK — вона оздоблена різнокольоровими кутасами і готова захистити нас від усіх вітрів цього світу.

Одна дома

Український бренд Londi у грудні представив тематичну різдвяну капсулу, яка точно не втрачає своє актуальності й у новому році — грайливий комплект з м'якої бавовни стане ідеальним супутником для днів, коли в розкладі дня на першому місті перегляд улюблених святкових фільмів і мандарини.

Скрізь як удома

Шовкова піжама, яка буде доречна і за святковим столом, і на прогулянці — обов'язкова річ у нашому січневому гардеробі. А ще в ній легко можна відправитися в сусідню пекарню за свіжими круасанами й усюди почуватися як удома — розслаблено та впевнено водночас. Бренд Friends of Fashion пропонує обрати сет у стриманому рожевому кольорі з білою контрастною строчкою.

Робити добро

Після довгих новорічних посиденьок лікарі рекомендують якнайбільше часу проводити на свіжому повітрі, а якщо це робити в оверсайз-куртках українського бренду The Warm, то терапевтичний ефект від таких прогулянок посилиться ще й естетичним задоволенням. Додатковий бонус — весь прибуток від продажу цього дропу буде спрямовано на підтримку дитячої благодійної ініціативи "Містер Подушка".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.