До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: 6 літніх образів для мінімалісток

Влітку хочеться лаконічності та простоти, щоб одяг був наче нашим продовженням. Українські бренди також нерідко в сезоні весна-літо роблять ставку на мінімалістичність. Ми вибрали 6 образів із нових колекцій Made in Ukraine для тих, хто живе за принципом "менше означає більше".

Реклама

BEVZA

Світлана Бевза вже понад 15 років вважається головною мінімалісткою у світі української моди. В кожній її колекції можна знайти нову інтерпретацію маленької білої сукні — речі, на якій дизайнерка будує весь гардероб. У сезоні весна-літо 2024 бренд пропонує альтернативу сукні — ансамбль зі спідниці у формі тюльпану та топу-жилета, звісно, в білому кольорі.

HUKH

HUKH — ще один бренд, який люблять українські мінімалістки. Дизайнерка Ніка Гук завжди працює зі спокійною палітрою кольорів, робить ставку на прості форми, але ідеальну посадку речей. У її руках навіть романтичний рожевий виглядає стримано та делікатно.

A.M.G.

Сукня-сорочка може бути різною — дизайнерка бренду A.M.G. Альона Беттяр демонструє на її прикладі, як в одній речі зовнішню стриманість можна поєднати з чуттєвістю. У новій весняно-літній колекції ми знайшли сукню з білосніжного котону, оздоблену класичними ґудзиками, яка відкриває при цьому плечі та спину.

ETERNAL

Мінімалізм може бути і складним — це демонструє нова колекція Eternal, в якій глибокі бронзові відтінки поєднуються з азійською філософією. Надихаючись класичним чоловічими тейлорінгом, команда бренду реінтерпретує його деталі, створюючи архітектурні вишукані силуети. Наш фаворит — сукня-кейп з глибоким V-подібним вирізом.

CЇX

Бренд CЇХ з Івано-Франківська цього літа врятував шанувальниць мінімалізму під час пошуку ідеального купальника, в якому не буде нічого зайвого. Дебютна swimwear-колекція натхнена динамічним серфінговим стилем і розроблена для того, щоб кожна жінка відчувала себе не тільки комфортно, але й вишукано у кожному русі.

I AM

Команда I AM цього літа демонструє наскільки вишукано та стримано може виглядати льон — ідеальний матеріал для літньої спеки, але в руках майстрів бренду він ідеально тримає форму і підкреслює чистоту ліній, як в цій сукні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.