До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі трикотажні сукні на весну

У створенні базового весняного гардероба першість належить трикотажним сукням. Моделі з відкритою лінією плечей, варіанти в сітку, ажурне плетиво, металізовані пари або сукні, декоровані смугастим візерунком — незамінна інвестиція в гонитві за сильним й універсальним образом у період міжсезоння. Такі моделі суконь легко можна використовувати на щодень, а також обіграти для вечірнього виходу за допомогою ефектних аксесуарів і прикрас.

JW Anderson
Відкриті плечі

Нарешті прийшла весна, а разом з нею й бажання носити елегантні трикотажні сукні з відкритими плечима. Коли як не тепер дозволити собі відкрити чуттєву лінію ключиць і продемонструвати витончені плечі. До того ж у колекціях дизайнерів є потрібні для цього моделі суконь: у Jacquemus — силуетний варіант приглушеного жовтого кольору, а в Gabriela Hearst — смугаста сукня на морську тематику.

Реклама
Jacquemus
Gabriela Hearst
Рибальські сіті

Сукні у велику сітку потрапили до низки найбажаніших покупок сезону весна-літо 2020. Salvatore Ferragamo поставили на екстремальні в’язані міні, а Bottega Veneta надихнулися рибальськими селами біля моря. Залишилося дочекатися тепла, щоб продемонструвати стильні трикотажні сукні.

Salvatore Ferragamo
Bottega Veneta
Вертикальні смуги

Вертикальні смуги — один з головних принтів цієї весни, але із затишними трикотажними сукнями на весну вони відіграють роль симпатичного в’язання на всі випадки життя. Так, Givenchy зробили ставку на невагому сукню вільного крою, яка стане ідеальним варіантом на щодень, а Jacquemus оспівали сукню без рукавів на мініатюрних ґудзиках спереду, які дають змогу регулювати глибину розрізу залежно від настрою й приводу.

Givenchy
Jacquemus
З металічним блиском

Сукні з металічним блиском плавно перекочували з новорічного гардероба у весняний. Тепер питання з убранням для світських заходів можна вважати закритим: сміливо одягаємо плісировану мідісукню з рукавами "кажан" з люрексової нитки Stella McCartney або робимо ставку на ошатну модель у відтінку срібла JW Anderson.

Stella McCartney
JW Anderson
Ажурні

Ажурне плетиво — ще один модний тренд сезону весна-літо 2020. Так, трикотажні сукні, виготовлені за допомогою фантазійних геометричних візерунків, у колекціях Altuzarra й Jonathan Simkhai — потрібна покупка до весняного гардероба.

Altuzarra
Jonathan Simkhai

Vogue.ua зібрав 15 суконь, які стануть базовим елементом весняних образів.

<b>трикотажные платья 2020 предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.