До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літо в офісі: 15 комбінезонів на кожен день

На початку кожного теплого сезону працівники великих компаній отримують рекомендації щодо офісного літнього дрес-коду. Серед основних побажань: закриті плечі, довжина міді, відсутність надто відвертих декольте. Вирішити всі ці завдання за один мах, але почуватися комфортно і при цьому красиво допоможуть комбінезони. Цього сезону модні бренди представили їх чимало.

Isabel Marant Resort 2020

Головна перевага комбінезона – це абсолютно самодостатня річ, яка потребує лише кількох аксесуарів. Якщо комбінезон відкриває плечі, на нього можна накинути лляний жакет, що також буде доречним в офісі. У колекціях весна-літо 2019 дизайнери показали безліч комбінезонів з довгими рукавами, завдяки чому вони залишаться актуальними і з настанням осені. Також у графік з 9:00 до 18:00 впишуться комбінезони з шовку Prada, схожі до суворих смокінгів від Brunello Cucinelli або ідеальні бежеві відтінку Max Mara. Якщо офісні правила м'якші, чому б не приміряти строкату модель у найкращих традиціях 1970-х Diane Von Furstenberg або квіткову романтику Erdem?

Реклама

<b>Jumpsuit2019Summer</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.