До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Корсети в колекціях осінь-зима 2020/2021

Корсети буквально підірвали стрічки соціальних мереж і streetstyle-хроніки цього літа — тоді цей незамінний упродовж чотирьох століть дамський атрибут до свого гардероба додали всі модні інфлюенсерки, включно із сестрами Гадід. Осінньо-зимові колекції недвозначно натякають — корсетам бути. Адже їм до снаги буквально все: зіграти в королівську особу, озброївшись атласним корсетом з глибоким декольте, як у колекції Alexander McQueen, підіграти сексуальним образам Мадонни з 90-х, вибравши стилізацію на голе тіло й довге пальто, як на шоу Saint Laurent, або надихнутися готикою, віддавши перевагу корсету з лакованої шкіри, як у Valentino.

Alexander McQueen
Saint Laurent
Chloe

Особливо помітними стали ефектні поєднання корсетів з деніму й усілякі варіації на тему стилю препі. Moschino, заграючи з естетикою XVIII століття, пропонують вибирати denim total look, залучаючи до нього джинсовий корсет із золотою вишивкою, ультракороткі шорти до пари верху, і високі lace up чоботи в тон. David Koma ж радять носити напівпрозорий корсет поверх сорочки й штанів з деніму — має свіжий і небанальний вигляд. Burberry стильно поєднують корсети з oversize-поло, натякаючи на шкільні мотиви, а Dolce & Gabbana вчать носити бавовняну сорочку із чоловічого плеча, лаконічно акцентуючи увагу на талії за допомогою білого корсета.

Реклама
Moschino
David Koma
Burberry
Dolce&Gabbana

Напередодні Гелловіна надихнутися на яскраві образи можна колекцією Oscar de la Renta: виразна золота сукня, акцент на губах і манікюрі й ледь помітний нюдовий корсет, що стильно доповнює образ, — лук для вечірки в стилі "Великого Гетсбі" готовий, і можна танцювати до виснаги, опинившись під магією 1920-х. Rokh представили комбінацію відразу кількох мотивів: тут і традиційна шотландська карта в новому прочитанні, і вузькі чорні окуляри, що відсилають до Нео з "Матриці". Варіантів стилізації корсета безліч, а Гелловін — саме час для стилістичних експериментів.

Oscar de la Renta
Valentino
Rokh

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.