До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Класика і спорт: friendship goes on

Поєднання класичного і спортивного дедалі частіше можна зустріти в одному образі. І з кожним роком ця тенденція розвивається все швидше, вносячи нові корективи й деталі у суміш двох протилежних стилів. Зірки вуличної моди вже давно демонструють винахідливість, міксуючи одяг, і доводять, що подібні комбінування можуть стати зручним повсякденним рішенням. Крім того, вони допоможуть деяким речам знайти нове життя у вашому гардеробі. Vogue UA зібрав найцікавіші і найстильніші образи, де поєднуються речі, здавалося б, не здатні поєднуватися.

Останнім часом ми були свідками багатьох проявів "дружби" між спортом і класикою. Автори образів розділилися на тих, хто використовує класичні прийоми поєднання, й тих, хто продовжує дивувати публіку неординарними рішеннями та підходами до формування свого гардеробу.

Реклама

Звісно ж, коли йдеться про комбінування класики і спортивного одягу, першим, що спадає на думку, є мікс кросівок і більш формальних предметів гардеробу: піджака, пальта або тренча. Подібний принцип створення образу полегшує завдання з вибором низу: непоганим варіантом для доповнення вбрання стануть як спідниця і штани класичного крою, так і пара спортивних джогерів.

Крім того, на вулицях можна зустріти й більш неординарне поєднання — спортивний костюм разом з парою класичних туфель на шпильці. Тут можна використовувати різні варіанти спортивного одягу: широкі штани до підлоги, штани з лампасами і легінси. Нестандартним рішенням у подібних модних поєднаннях можуть стати мішкуваті шорти для боксу. Особливо вражаючими будуть образи, що міксують туфлі на підборах і шкіряний костюм — елегантне відсилання до мотоспорту.

Серед популярних також поєднання класичних спідниць різної довжини і з різних матеріалів з худі і бомберами: такий симбіоз речей різних стилів допоможе зробити ваш образ цікавішим і розслабленішим. Не бійтеся надягати худі з оверсайз піджаком.

Не варто забувати й про те, що класика і спорт можуть змішуватися не лише в образах, а й в окремих речах, тому рекомендуємо придивитися до трендів у спортивному взутті на підборах.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.