До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Класичні бежеві пальта, які ніколи не вийдуть з моди

Знайти пальто, яке буде модним, універсальним та зігріватиме вас упродовж осіннього сезону, може стати головоломкою, але в нас є рішення. Окрім чорного верхнього одягу та об’ємних пуховиків, пропонуємо зробити ставку на класичне пальто відтінку camel — елегантний стиль, який ніколи не вийде з моди. З року в рік бренди пропонують нові погляди на цю базову річ, тобто ви можете придивитися до двобортних фасонів або чоловічих силуетів, максіпальт із заходом або вкорочених варіантів.

Michael Kors Collection

Якщо ви збираєтеся інвестувати гроші в пальто, то вибирайте бежеві, які ніколи не залишали модних радарів. У нових колекціях брендів є моделі, що зігріватимуть вас у теплу осінню й весняну погоду, а також затишний верхній одяг, який стане в пригоді впродовж зими. Так, у Michael Kors Collection ви знайдете елегантне пальто-кейп, у Boss — невимушенішу модель на щодень, а в Max Mara — тепле й пухнасте пальто з овчини. Такі знаменитості, як Кеті Голмс, давно стали прихильниками класичного стилю, вибираючи пальто в кольорі camel, тож шукайте в них натхнення для власного гардероба. Варіанти класичного бежевого пальта, яке б одягли знаменитості, можна побачити в Loro Piana, Tod's і The Row.

Реклама
Boss
Loro Piana
Max Mara
Tod's
The Row

Нині ідеальний час, щоб оновити свій осінній гардероб, а пальто бежевого кольору — хороша відправна точка для модних образів. Vogue.ua зібрав найкращі пальта цього сезону, які ніколи не вийдуть з моди — від двобортного варіанта Frankie Shop до моделей з поясом Max Mara та Loro Piana.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.