До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Навіщо модниці беруть в’язаний кардиган на пляж

Вишукані домоткані вироби швидко стали одним з найголовніших трендів літа, разом із сумками-кроше, в’язаними топами й кардиганами, як у Гаррі Стайлса. Неабиякою мірою, спасибі Гейлі Бібер, яка вибрала в’язаний кардиган від The ​​Elder Statesman і бікіні від The ​​Attico, — кардиган тепер став несподіваним пляжним компаньйоном літа 2021. Крім цього, вони чудово поліпшують настрій. Барвисте, ручне в’язання, як у моделі, є яскравим прикладом цього.

House of Sunny

Найперші місця в списку брендів-фанатів в’язаних виробів належать Gabriela Hearst, Loewe і Bode, ретельно створені топи, светри й кардигани яких — еквівалент сучасних реліквій, виготовлених у техніках домашнього ремесла. Але є хвиля і молодих ентузіастів в’язання, які вливаються в новий, домотканий настрій цього літа.

Реклама
Gimaguas

House of Sunny — бренд-фаворит Белли Гадід і Кендалл Дженнер — створюють милі вкорочені кардигани, зшиті в стилі заходів на Ібіці: у всіх відтінках апероля й кольору морської хвилі, які добре годяться для того, щоб носити їх на пляж або вдома. Кардигани з принтом "шахівниця" були великим гітом в Instagram і все ще є гідною літньою інвестицією покупців. Наталі Джус із JoosTricot, яка передусім відома завдяки своїм об’ємним виробам, також спеціалізується на в’язаних кардиганах у відтінках літнього фруктового кошика.

JoosTricot

Було б злочином не зарахувати до списку головну цінительку кардиганів — Міуччу Праду. Її в’язані вироби Miu Miu — ідеальний партнер для літніх суконь, а кардигани з акцентними ґудзиками Prada надають ретро-настрою. Засновниця вірусних кардиганів Катерін Гольштейн з Khaite вже випустила масивні, графічні кардигани, щоб поєднувати їх з її іншими принадними трикотажними виробами.

Vogue.ua зібрав 5 найкращих в’язаних кардиганів, які можна носити на пляжі і за його межами.

<b>вязаные пляжные кардиганы предметка</b>

Текст: Alice Newbold

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.