До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід наймоднішими купальниками весна-літо 2021

Ще невідомо скільки туристичних напрямків для морського відпочинку буде відкрито прийдешнього літа, проте в цьому списку вже є кілька країн, що змушує вірити в краще й вибирати новий купальник. Належної уваги варто надати моделям шоколадної колірної гами, купальникам з фігурними вирізами або тонкими шлейками, варіантам у стилі 1950-х, бікіні з морськими візерунками, парам у техніці кроше, суцільним моделям у спортивному стилі й купальникам неонових кольорів. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими купальниками сезону весна-літо 2021.

Solid & Striped
Відтінки шоколаду

Купальники коричневої колірної гами плавно перекочували з 2020 у 2021 рік. Цього літа, щоб продемонструвати знання модних трендів, досить буде придбати мінімалістичний купальник шоколадного відтінку. Подібні моделі купальників на світлій шкірі матимуть контрастний вигляд, а на смаглявій створюватимуть ефект "другої шкіри", що також актуально цього літа.

Реклама
Hunza G
Eres

<b>купальники шоко</b>

Фігурні вирізи

За даними аналітичної платформи Lyst, купальники з вирізами цього сезону найпопулярніший фасон в інтернеті — за останній час кількість запитів у місяць зросла на 39%. Знайти подібний варіант купальника буде не складно, адже майже кожен бренд випустив свою інтерпретацію цього тренду. Пропонуємо придивитися до виробів Cult Gaia, Christopher Esber, Same і Lisa Marie Fernandez.

Same
Cult Gaia

<b>купальник вырезы</b>

Тонкі шлейки

Тонкі шлейки й вишукані бретельки — один з найзвабливіших трендів сезону весна-літо 2021. Раніше ми їх бачили на елегантних сукнях і сміливих топах, а тепер вони дісталися й до купальників. У тренді як закриті моделі зі спокусливими шлейками, що підкреслюють витончену жіночу фігуру, так і купальники-бікіні, які дуже любить усе сімейство Кардаш’ян-Дженнер.

Cult Gaia
Atelier Handmade

<b>купальник с завязками</b>

Неонові відтінки

Яскраві флуоресцентні кольори просто створені, щоб носити їх влітку, особливо якщо йдеться про купальники. Неонові кольори вигідно підкреслюють засмагу й привертають увагу на пляжі. Цього сезону не бійтеся експериментів і приміряйте моделі кольору фуксії, насиченого зеленого й помаранчевого. Щоб не помилитися з розміром і придбати модний купальник, зробіть ставку на моделі брендів Hunza G і Reine Olga. Обидві марки випускають купальники в єдиному розмірі з еластичної жатої тканини, що має назву сирсакер. Такі купальники згодяться на фігуру від xxs до xl.

Fox Lingerie


Hunza G

<b>купальник неон</b>

Морські візерунки

Морські візерунки — символ настання літа й джерело натхнення для дизайнерів. Цього сезону Донателла Версаче присвятила колекцію Versace весна-літо 2021 поглиненій морською стихією Атлантиді. Морські зірки, мушлі й корали прикрашали багато предметів одягу, зокрема й звабливі бікіні та суцільні купальники. Мотиви підводного світу простежувалися й у колекції бразильського бренду Patbo: ліфи у формі мушель, морські візерунки й синя палітра відтінків.

Versace
Patbo

<b>купальник океан</b>

Ретро

Віддаючи данину поваги ультражіночним силуетам 1950-х, спробуйте цього літа закритий купальник без бретельок або купальник-халтер з вирізом у формі серця. Подібні варіанти ретро-купальників можна побачити в колекціях Norma Kamali і Solid & Striped.

Norma Kamali
Solid & Striped

<b>купальник винтаж</b>

Спорт

Спорт вже давно увірвався в наші повсякденні гардероби, є йому місце й на пляжі. Дівчата, які віддають перевагу активному морському відпочинку, точно оцінять купальники спортивного крою, адже в них так зручно пірнати зі скель або грати в пляжний волейбол. Але найголовніше — вони мають не менш ефектний вигляд, ніж спокусливі бікіні або розкішні комплекти в ретро-стилі.

La'Mariette
Dries Van Noten

<b>купальник спорт</b>

Кроше

Тренд на речі, виготовлені в техніці кроше, особливо актуальний цього сезону. Не залишилися осторонь навіть купальники, які можуть як повністю складатися з ниток, так і прикрашати окрему частину купальника (ліф або плавки), а також слугувати привабливою окантовкою. Наші лідери представлені в літніх колекціях Cult Gaia і Zimmermann.

Cult Gaia
Zimmermann

<b>купальник кроше</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.