До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Діти індиго: які джинси купити цієї весни

Головна редакторка американського Vogue Діана Вріланд одного разу сказала, що закохана в денім: "Сині джинси — найкраща річ із часів винаходу гондоли". З нею згодні й мільйони людей у всьому світі, які вже не уявляють свого гардероба без пари добротних штанів з грубої саржевої тканини всіх відтінків синього. Попри те, що минулий рік став для джинсів невдалим, а замість них люди купували здебільшого спортивні штани на м’якій гумці й вільні сукні в стилі cottagecore, у 2021-му вони готові тріумфально повернутися. Допомагають їм у цьому й знамениті дівчата — Белла Гадід сміливо експериментує з моделями нульових, Девон Лі Карсон носить свої джинси кольору індиго з вінтажними футболками, а Кайлі Дженнер вибирає мішкуваті моделі в найкращих традиціях реп-культури. Ми вибрали п’ять моделей джинсів, які вже стали гітами сезону весна-літо 2021.

Schiaparelli
Джинси з низькою посадкою Y2K

Натхнення: 80% вашої Instagram-стрічки

Реклама

Із чим носити: смугастим топом або вінтажним жилетом з деніму

Брітні Спірс

Що потрібно знати: абсолютно передбачувано, що у 2021-му на модну арену повертаються джинси з модною посадкою. Саме їх обожнювали зірки нульових, включно з Брітні Спірс, Періс Гілтон і Destiny's Child, і саме тепер до них знов прикута увага. Ці джинси, що максимально відкривають живіт, а іноді й кульшові кісточки, викликали палкі дискусії ще до появи соціальних мереж у їхньому сучасному вигляді, а який же WOW-ефект вони матимуть сьогодні?

Прямі джинси

Натхнення: Дуа Ліпа і Жаклін Біссет-Кеннеді

Із чим носити: із шовковими сорочками, великими сережками й трикотажем

Жаклін Біссет-Кеннеді

Що потрібно знати: прямі джинси — ідеальне втілення ідеї "купуй зараз — люби завжди", якої дотримують багато які молоді бренди, що роблять ставку на речі поза трендами й сезонами. Вдало переосмислюють вічну класику, яка однаково хороша як із замшевими ніжними туфлями, так і зі стоптаними кросівками, бренди Maryam Nassir Zadeh, Khaite, Slvrlake і Re / Done.

Maryam Nassir Zadeh
Мішкуваті джинси з 1990-х

Натхнення: Венеда Картер, стилістка Кім Кардаш’ян

Із чим носити: з улюбленою футболкою вашого дідуся, джинсовою сорочкою в стилі вестерн або корсетом

Кайлі Дженнер

Що потрібно знати: мішкуваті джинси — головний силует 2021 року. Його вже вподобали багато які знаменитості, що раніше красувалися перед фотографами на червоних доріжках у невагомих сукнях, а тепер потрапляють в об’єктиви папараці на вулицях Лос-Анджелеса або Нью-Йорка. Серед прихильниць об’ємного деніму — Гейлі Бібер і Кеті Голмс.

Alberta Ferretti
Джинси кльош

Натхнення: модель Мона Тугард

Із чим носити: з простою футболкою з V-подібним викотом

Мона Тугард

Що потрібно знати: У джинсах кльош абсолютно чудовий вигляд має данська топмодель Мона Тугард. Саме в них її вже не один раз фотографували на виході із чергового модного шоу. Обігравала улюблену пару Тугард не менш ефектно — за допомогою вінтажного шкіряного пальта або панами Prada з геометричним малюнком. А ось таємниця ідеальної посадки її джинсів дуже проста — купіть модель на розмір більшу.

Petar Petrov
У стилі печворк

Натхнення: Анна-Фрід Люнгстад, солістка АВВА

Із чим носити: білим бавовняним жакетом і капелюшком

Гурт ABBA, 1970-ті

Що потрібно знати: клаптевій техніці печворк сьогодні віддають перевагу послідовники sustainable-підходу в сучасній модній індустрії. Саме вона дає змогу ефективно працювати з обрізками тканин і створювати водночас якісний продукт. Також у багатьох саме печворк асоціюється з віддаленою роботою, коли зверху в Zoom всі красуються в білих сорочках, а під столом вдягнені в улюблені строкаті джинси.

KSENIASCHNAIDER

Текст: Julia Hobbs

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.