До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити вечірні сукні взимку

Гарна сукня — найкращий вибір для охочих мати неперевершений вигляд у будь-якій ситуації. Цей універсальний предмет гардероба доречний навіть у холодну пору року, варто лише обіграти його відповідною шубкою, жилетом або пальтом.

Miu Miu осінь-зима 2020/2021

Не зайвими будуть і незвичні деталі та яскраві відтінки. Міучча Прада, Джозеф Альтузарра й Крістофер Бейлі, наприклад, у межах власних колекцій представили ефектні шифонові сукні й короткі куртки з овчини різних варіацій. Особливо привабливий вигляд мав дует блискучої сукні прямого крою до колін з коротким пухнастим пальтом в осінньо-зимовій колекції Miu Miu.

Реклама
Із чим найкраще обіграти вечірні сукні

Думка про те, що вечірні сукні вдягають лише для особливих випадків, — застарілий стереотип. Речі не мають смиренно висіти в шафі й чекати на слушний час. Навіть найяскравіші сукні, всипані лелітками або стразами, можна сміливо використовувати в повсякденному житті, потрібно лише "приглушити" їх за допомогою гармонійніших речей для повсякденного образу.

Michael Kors Collection осінь-зима 2020/2021

Металізовану сукню-комбінацію можна приховати під нейтральним топом: гольф або светр oversize чудово впораються із завданням. Доповнити образ можна чоботами або ботильйони й повсякденною сумкою.

В’язаний джемпер також має чудовий вигляд у парі з блискучою сукнею на тонких бретельках. У такому разі краще за все вибрати кофту темного відтінку, додати щільні колготки, взути масивні черевики на тракторній підошві й довгий пуховик або пальто. Образ вийде яскравим, але не кричущим.

Jil Sander осінь-зима 2020/2021

Шкіряна сукня доповнить реглан або кейп, відтінки варто вибирати протилежні: до чорного низу бежевий верх і навпаки. Масивні прикраси й замшева сумка будуть доречними.

У колекції Prada осінь-зима можна знайти вдалий приклад поєднання вишуканого з повсякденним: сукня до підлоги з торочками й повсякденне вовняне пальто.

Prada осінь-зима 2020/2021

Чимало брендів активно використовували сукні з дизайнерськими принтами й доповнювали їх короткими дублянками, кожушками й об’ємними пуховиками. Завершували образи зовсім мініатюрні сумки або, навпаки, місткі шопери. Поєднання таких, здавалося б, різних речей може створити привабливий образ, у якому кожна деталь зацікавлюватиме.

Сучасна мода диктує нові правила. Не варто зупинятися на звичних образах. Сукні можна з легкістю підібрати під вигляд у стилі casual. Сподіваємося, що наш невеликий огляд вечірнього вбрання допоможе вам створити оригінальні повсякденні образи.

Доречні поєднання

Сьогодні є безліч фасонів вечірніх суконь і верхнього одягу, тому в класичному образі на світському рауті вже нікого не здивуєш. Однак є низка усталених комбінацій, які завжди мають елегантний вигляд.

Rochas осінь-зима 2020/2021

Голлівудський образ — струмлива довга сукня й пальто або хутряний жакет зверху. Завершують його туфлі, нерідко виготовлені з найнезвичніших матеріалів. До шовкової сукні чудово пасуватимуть: джемпер, светр великого в’язання під горло або сорочка. Якщо така сукня з розрізом або не обтискує ніг — підкресліть їх високими шкіряними чоботами на товстих підборах або взуйте туфлі в парі з високими трикотажними гетрами. З верхнього одягу до такої сукні пасуватимуть хутряні вироби.

Dries Van Noten осінь-зима 2020/2021

Твідова сукня добре гармонує з теплими оксамитовими накидками й пальтами. Наприклад, бежеву сукню можна вдягнути з оксамитовим пальтом смарагдового кольору, прикрашеним широким хутром і принтованими білими краплями. Клатч і туфлі варто вибирати в тон сукні.

Stella McCartney осінь-зима 2020/2021

Будь-яку річ з гардероба завжди можна із чимось обіграти. Упевнено комбінуйте улюблені сукні й носіть їх у повсякденному житті. Стильні й оригінальні вбрання ви завжди зможете знайти в інтернет-магазині Kasta.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.