До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-тренд: блузи з відкладним коміром

Навмисне акцентування на лінії плечей продовжує захоплювати подіуми і серця модниць. Жакети з чоловічого плеча, об'ємні рукави суконь, пальт і сорочок, здається, вже давно і успішно закріпилися в жіночих гардеробах і продовжать свій тріумф як мінімум ще на один сезон. Instagram-інфлюенсери змістили акцент з плечей на шию і ключиці, а точніше — на комір, і зробили блузи з красивими відкладними комірцями справжнім мікро-трендом серпня.

Красиві, часто вишиті коміри нагадують про шкільну форму — саме ту, накрохмалену і завжди ідеально випрасувану. Акуратно вишиті, комірці схожі на різьблену серветку, вони додають образу затишку і дитячої наївності.

Реклама

Така блуза з натуральної тканини — яскрава представниця пасторального стилю. Флористичні принти, прості лінії і об'ємні рукави-ліхтарики привнесуть в образ романтичність і безтурботність. А мінімалістичні прикраси допоможуть вдало розставити акценти.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.