До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Холодне літо: 25 жакетів з осінніх колекцій

Новий модний сезон стрімко наближається, а якщо взяти до уваги погоду, яка усе частіше віє холодом і сирими ранками, то найкориснішим заняттям виявиться вибір жакетуз осінньо-зимових колекцій. Потренуватися їх носити можна вже зараз, поєднуючи архітектурні жакети з тонкої шерсті з жіночними шовковими плісированими сукнями, як на показі Hermès або вибрати моно-лук: подовжену модель вдягнути без спідниць і брюк з простою білою сорочкою, як у StellaMcCartney. На показі GiorgioArmani можна підглянути комплект з довгої білої спідниці й жакету в дрібну червону-білу клітинку.

GiorgioArmani, Hermès, Stella McCartney

Ще один приклад того, як цієї осені можна буде оживити навіть найскромніший жакет, продемонстрували стилісти показів AlexanderWang, Altuzzara і DriesVanNoten. До пари сміливо надягайте шкіряні мотоциклетні брюки або джинси з широкими вилогами. І не соромтеся контрастних поєднань – оксамит, органза і денім, шкіра та шерсть.

Реклама
AlexanderWang, Altuzzara, DriesVan Noten

Vogue.ua обрав 25 найяскравіших жакетів з колекцій осінь-зима 2017/18

<b>жакеты</b>

Читайте також:

Не надо стесняться: фуксия + красный​

Перший публічний вихід Амаль Клуні після пологів

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.