До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші бавовняні сукні цього літа

Бавовна — один з улюблених матеріалів дизайнерів у створенні літніх колекцій, який легко може конкурувати з льоном або шовком. Щоб врятуватися від літньої спеки, пропонуємо поповнити свій модний арсенал найбажанішими бавовняними сукнями, які стануть у пригоді всім дівчатам без винятку. Цього сезону в колекціях брендів представлені сукні з бавовни на будь-який смак — від романтичних варіантів з об’ємними рукавами до драматичних чорних моделей.

Jason Wu
Об’ємні рукави

Легкі об’ємні рукави цього літа перекочували на бавовняні мінісукні. Дизайнери вирішили врівноважити провокаційну довжину помітними рукавами-ліхтариками або "буфами". Зокрема, Alberta Ferretti показали мереживну мінісукню в приглушеному відтінку лимонного крему, що чудово римуватиметься з плетеними сандалями. Тим часом Rejina Pyo обіграли сукню сорочкового крою за допомогою гіпероб’ємних плечей і коротких рукавів, а Cinq a Sept запропонували ефектний образ в неоновому кольорі, який пасуватиме власницям смаглявої або засмаглої шкіри.

Реклама
Alberta Ferretti
Cinq a Sept
Rejina Pyo
Вирізи на талії

Якщо ви ще не встигли приміряти тренд на відкриті частини тіла в незвичних місцях, то саме час це зробити. Пропонуємо почати з придбання бавовняної сукні з вирізами на талії в класичній колірній гамі: білому, чорному або бежевому відтінках. Найкращі сукні з акцентом на талії ви можете знайти в Jonathan Simkhai, Staud і MSGM.

Staud
Jonathan Simkhai
MSGM
Сукні-сорочки

Коли на вулиці +30 °C, єдине, у що прагнеш вбратися, — це вільна бавовняна сукня, яка не прилягатиме до тіла, забезпечуючи повітропроникність і комфорт. Із цим завданням легко впорається сукня сорочкового крою, що підхожа відразу з кількох причин: вона досить строгого крою завдяки верхній частині виробу, а отже її можна вдягнути в офіс, а крім того, вона має потрібний простір у спекотну погоду. Носити її можна з кросівками за прикладом Iceberg, у парі з босоніжками на високій підошві, як в Altuzarra, або поєднати з діловою жилеткою й плетеними босоніжками, надихнувшись образом з колекції Michael Kors Collection.

Michael Kors Collection
Altuzarra
Iceberg
Літнє весілля

Помилково вважати, що бавовняні сукні згодяться лише для повсякденних справ і відпочинку на морських курортах. Розкриємо всі карти, білосніжний образ із бавовняного матеріалу також можна використати як весільну сукню, особливо якщо вибрано сімейний формат урочистостей у літньому саду або на затишній терасі. Schiaparelli запропонували цього літа ефектне міні на одне плече з перебільшеними рукавами, Adeam показали елегантну сукню з розрізом біля стегна й об’ємними рукавами, а Carolina Herrera зробили ставку на образ з об’ємними плечима-метеликами. До кожної з білих бавовняних суконь досить підібрати правильні прикраси й образ сучасної нареченої буде готовий.

Schiaparelli
Adeam
Carolina Herrera
Драма

Крім білосніжних бавовняних суконь, у колекціях весна-літо 2021 багато брендів вирішили зробити ставку на чорний колір. Якщо перші встигли облетіти весь Інтернет і з’явитися в Instagram-акаунтах у кожної модниці, то другі, напевно, ще є не у всіх. Сукню з чорної бавовни найкраще носити ввечері, оскільки є ймовірність не витримати денної спеки. Наші лідери представлені у Rokh, Elie Saab, Simone Rocha.

Rokh
Elie Saab
Simone Rocha

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.